Vai, jūsuprāt, kūpināta gaļa ir kaitīgāka par citādi pagatavoto?
JĀNIS PUNKA, traktorists:
– Tā ir labāka par visām citām gaļām. Nevienai citai nav tik patīkama aromāta.
JĀNIS APSE, strādā skolā:
– Kūpināta gaļa nemaz nav kaitīga, pat brīžiem veselīgāka par to, ko var veikalā iegādāties.
DAINA ZVEJNIECE, mediķe:
– Tas ir kaitīgi, bet tajā pašā laikā garšīgi.
VIRGINIJS KRIŠČUNS, autobusa vadītājs:
– Reizi nedēļā esmu Vācijā, un cilvēki tur prasa, lai no Latvijas atvedu gaļu, jo tā ir garšīgāka. Tā ir mūsu tradīcija, un esmu pret tās ierobežošanu.
DZINTRA BRIEDE, pensionāre:
– Gaļu ēdu reti un priekšroku dodu svaigai, nevis kūpinātai, taču neuzskatu, ka tā būtu kaitīga. Visi mūsu senči ēda kūpinājumus, ar veselību problēmu nebija.



