Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

papildināta- Aicina palīdzēt Bauskas Rātslaukuma talismanam Rūdim tikt pie «papīriem»

Pievienota pēdējā rindkopa. «Bauskas Dzīve» jau rakstījusi par rudo runci Rūdi, kas Bauskas Rātslaukumu un tā teritorijā strādājošās iestādes un uzņēmumus atzinis par savām mājām. Gadiem viņš tur pavada savu kaķa dzīvi – no rīta ierodas, apciemo savus aprūpētājus, pārlūko teritoriju, bet vakarā dodas nezināmā virzienā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Rātslaukuma iestādēs un uzņēmumos strādājošie elegantā vecuma runci ļoti iemīļojuši, aprūpē viņu un pabaro. Neviens īsti nezina, vai un kur Rūdim ir īstas mājas, taču viņš gan izskatās, ka zina visai droši – tas ir Bauskas Rātslaukums.

Tomēr Rātslaukuma talismanam priekšā trauksmaini laiki. No šā gada 1. jūlija obligāti ar mikroshēmu jāapzīmē kaķi, kas iziet ārpus īpašnieka valdījuma teritorijas. Tātad arī Rūdis «bez papīriem», piekopjot savu līdzšinējo brīvā kaķa dzīves stilu, nevarēs justies droši.

Rūdis jau vairākkārt ir aicināts apmesties mājoklī, taču viņš ar veca kaķuvīra spītu grib paliktu tur, kur radis. Nonākot svešā vietā viņam nebūs viegli. Pirmkārt, Rūdim jau krietna gadu nasta, otrkārt, Rūdis nav nekāds paikaķītis. Viņš ir mazliet nīgrs, taču tajā paša laikā ļoti solīds un atturīgs runcis.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Lai Rūdis varētu palikt Rātslaukumā: ik dienu pavadīt kādā no turienes iecienītajām vietām un satikt iemīļotos cilvēkus, kā arī būt kopā ar baušķeniekiem pilsētas svētkos, nepieciešami 67,50 eiro. Vienam cilvēkam, kurš jau tā brīvprātīgi uzņēmies rūpes par Rūdi, tā ir prāva summa, taču kopā sarūpēt Rūdim mierīgas vecumdienas mums būs pa spēkam. Minētā naudas summa ļaus Rūdim saņemt nepieciešamās vakcīnas, mikroshēmu, pasi, kā arī reģistrāciju Lauksaimniecības datu centra Mājas dzīvnieku reģistra datubāzē.  

Ziedojumu kastīte tika izvietota arī «Bauskas Dzīves» redakcijas telpās, Rīgas ielā 51. Piektdien, 14. jūnijā, kāds labvēlis vajadzīgo summu ir ziedojis, tādējādi Rūdim “papīri” tiks nodrošināti.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (20)

  1. Vēršaties pie nepareiza adresāta.Atbildīgais par bezsaimnieku kaķiem ir novada saimnieks OPaps.Tam ar diedelējiet.

    5
    16
  2. Nu tādi pamuļķi ,kas rakstīja pirmos 2 komentārus ,lai tikai kas būtu uzrakstīts

    33
    1
  3. Baušķeniece precīzi par diviem pirmajiem komentētājiem pateikusi, jo te “BDz” komentāru sadaļā visu laiku tusē kaut kādi tādi, īdētāji, īgņas un pārējie ar dzīvi neapmierinātie “sava viedokļa izteicēji”! Turklāt tam, kas Vilmārs, varu paskaidrot, ka sen jau viņš ir “nočipots”, jo tikko viņš lieto internetu vai mobilo telefonu, viss par viņu ir zināms!!!

    16
    1
  4. Vai tad kāds Bauskas veterinārārsts nevarētu pie talismana aizbraukt mājas vizītē…? Būtu gan ieskaitīts labs darbs, gan reklāma.

    18
  5. Rūdis ir simbols Ratslaukumā! Ja kādreiz neredzu ir kreņkis! Es ar mazmeitu pirmo reiz satiku gadi 10 atpakaļ. Pačubinājām parunājamies bet neilgi aizsteidzās savas darīšanas! Tagad arī ļauj sevi paglaudit bet ne ilgi mūžigi steidzās nu ļoti aizņemts! Un tā cieņpilnā gaita!

    30
  6. Vai Rātslaukumā nav kāds veikals/kiosks, kur ziedojuma kastīti nolikt ērtākai piekļuvei? Jeb to neļauj likums?

    14
  7. veikalā ir maza kastīte pie kases, ar uzrakstu “lai pincītis būtu pilns”, tas ir Rūdim domāts

    5
    1
  8. Varbūt raksta autors nav zinājis par šādu kastīti- un ja saliktu abas kastītes kopā;)- varbūt jau vajadzīgā naudas summa sanāktu- Pele uc arī pieliktu, ja vien tā atrodas ērtākā vietā.

  9. Piektdien, 14. jūnijā, kāds labvēlis vajadzīgo summu ir ziedojis, tādējādi Rūdim “papīri” tiks nodrošināti.- Bauskas dzīve varēja gan nenobēdzināt šo jauko ziņu negāciju gūzmā un ļaut lasītājiem papriecāties. Paldies Labvēlim!!!

    22
  10. Kaut kas jauks, patīkams un sirsnīgs , lai veselība, miers un paldies labvēlim !

    23
  11. Paldies ka pateicat kur ir kastīte ziedojumiem Rūdim. Noteikti papildināsu to. Un tam labajam cilvekam lai veseliba un vislielāka pateicība.

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.