Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Pārdomāti higiēnas risinājumi personīgās un sabiedrības labklājības veicināšanai

Foto: Pixabay.com / slavoljubovski

Higiēnas ievērošana, rūpēšanās par savu un līdzcilvēku veselību ir ļoti svarīga jebkurā vecumā un sabiedrībā. Taču tikpat būtiski ir pievērst uzmanību savas rīcības ilgtermiņa ietekmei uz apkārtējo vidi. Raksta turpinājumā uzziniet, kādus higiēnas servisa risinājumus piedāvā uzņēmums “Elis” un kā savu ikdienu padarīt ilgtspējīgāku. 

Ilgtspējīgie un mūsdienīgie “Elis” risinājumi

Higiēna ietekmē mūsu veselību, labklājību un dzīves kvalitāti. Higiēnas prasību ievērošana ir īpaši nozīmīga dažādās sabiedriskās vietās, piemēram, tualetēs. Vai ticat, ka labierīcību telpās var radīt mājīgu atmosfēru un vienlaikus saglabāt to funkcionalitāti? 

Latvijā vadošais tekstilizstrādājumu un higiēnas aprīkojuma servisa uzņēmums “Elis” nodrošina augstākās kvalitātes higiēnas servisu un sabiedrisko tualešu aprīkojumu. “Elis” piedāvātais tualetes aprīkojums ir ļoti parocīgs un ērti kopjams, kā arī ļauj samazināt labierīcību uzkopšanas ilgumu. 

Foto: lv.elis.com

Tualetes papīra turētāji 

Mūsdienīga dizaina tualetes papīra turētājs palīdz izvairīties no situācijām, kad labierīcībās pēkšņi pietrūkst tualetes papīra. Piedāvājumā esošais tualetes papīra turētājs “Jumbo” ir paredzēts 360 metru garam tualetes papīra rullim un   turētāja vākā ir indikators, kas parāda papīra atlikumu, līdz ar to savlaicīgi iespējams plānot turētāja atkārtotu uzpildi. Pateicoties turētāja gludajai un noapaļotajai virsmai, tā ikdienas kopšana ir ļoti vienkārša un parocīga. 

Tualetes poda birstes 

“Elis” ir šobrīd vienīgais uzņēmums Latvijā, kas nodrošina pilnu higiēnas servisu, veicot regulāru tualetes birstes nomaiņu pēc iepriekš saskaņota grafika, lai labierīcību telpā vienmēr būtu pieejama higiēniski tīra tualetes poda birste, ko ir patīkami lietot. Higiēnas aprīkojuma komplektā ietilpst arī birstes tvertne, kas tiek piestiprināta pie sienas. Līdz ar to tualetes birste ar turētāju ir piemērota dažādām labierīcību telpām, jo neizņem daudz vietas, nav iespējams nejauši to apgāzt. Pie sienas piestiprinātā birstes tvertne arī atvieglo tualetes telpas uzkopšanu.  

Tualetes poda sēdvirsmas dezinfekcijas dozators

Tualetes poda sēdvirsmas dezinfekcija ietver higiēnas prasību ievērošanu sabiedriskajās tualetēs. “Clean Seat” putas nodrošina klozetpoda sēdvirsmas tīrību un tūlītēju dezinfekciju, efektīvi iznīcinot baktērijas un citus nevēlamus mikroorganismus. Tās ir ātri žūstošas un nesausina ādu. 

Gaisa atsvaidzinātāji

Lai tualetē būtu patīkami uzturēties, tajā jānovieto gaisa atsvaidzinātāji, kas likvidē nepatīkamas smakas. “Elis” tualetes gaisa atsvaidzinātāji visas dienas garumā pakāpeniski neitralizē smakas, izmantojot dabīgo gaisa plūsmu telpā, beet labierīcībās ar sliktu ventilāciju “Elis” piedāvā gaisa atsvaidzinātāju ar ventilatoru, kas darbojas uz baterijām un  ieslēdzas ik pēc 10 sekundēm, lai aromāts vienmērīgi izplatītos visā telpā. Vienas aromāta kapsulas darbības ilgums ir līdz pat 60 dienām. 

Higiēnas aprīkojuma noma – ērta, vienkārša un izdevīga 

“Elis” higiēnas servisa risinājumi ir piemēroti juridiskajām personām. Lūk, vairākas priekšrocības! 

  • Ekspertu konsultācija. Tās ietvaros tiek izzinātas visas klienta vēlmes un vajadzības attiecībā uz nepieciešamo higiēnas aprīkojumu, tādējādi piedāvājot labākos individuālos risinājumus. 
  • “Elis” veic higiēnas preču turētāju montāžu.
  • Savlaicīga higiēnas preču piegāde. “Elis” pārstāvji veic nepieciešamo higiēnas preču uzglabāšanu un piegādi pēc iepriekš sagatavota un saskaņota grafika, lai labierīcībās vienmēr būtu pieejams viss nepieciešamais – ziepes, papīrs u.c 
  • Augstākās kvalitātes higiēnas preces un tualešu aprīkojums. Regulāri tiek veikta higiēnas preču turētāju kvalitātes kontrole. Preču atbilstību augstajiem kvalitātes standartiem apliecina gan atbilstoši marķējumi, gan sertifikāti.  
  • Operatīva palīdzība un klientu atbalsts. Klientu servisa darbinieki vienmēr ir pieejami un gatavi sniegt atbalstu arī nestandarta un neatliekamās situācijās.

Izvēloties “Elis” higiēnas servisa risinājumus, Jūs ietaupāt laiku, finanses, cilvēkresursu u.c., ko novirzīt sava uzņēmuma izaugsmes un attīstības veicināšanai. Dodiet priekšroku mūsdienīgam un ilgtspējīgam aprīkojuma! Par sev vēlamo risinājumu sazinieties ar uzņēmuma pārstāvjiem, zvanot pa tālruni +371 67500075 vai rakstot e-pastu uz: lv.info@elis.com

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.