Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Mobilo sakaru operatori: Bauskā un tās apkārtnē sakaru traucējumi nav novērojami

Bauskā un tās apkārtnē pēc ceturtdienas, 11.jūlija, spēcīgā pērkona negaisa pašreiz nav novērojami mobilo sakaru traucējumi, aģentūrai LETA apgalvoja mobilo sakaru operatoru pārstāvji.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Tele2” sabiedrisko attiecību vadītājs Oskars Fīrmanis aģentūrai LETA sacīja, ka šobrīd nav novērojami traucējumi bāzes staciju darbībā vietās, kuras vakar skāra spēcīgais negaiss.

“Viena bāzes stacijas darbojas ar dīzeļģeneratora palīdzību, ņemot vērā, ka ir elektroenerģijas padeves traucējumi,” skaidroja Fīrmanis.

Vienlaikus “Bite Latvija” korporatīvo un sabiedrisko attiecību vadītāja Una Ahuna-Ozola aģentūrai LETA sacīja, ka uzņēmums patlaban nodrošina sakarus Bauskā un Bauskas novadā pilnā apmērā, un klientiem nav pamata uztraukumiem par sakaru pārtraukšanu. 

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Viņa arī minēja, ka ceturtdien, 11.jūlijā, vētras laikā Bauskā un Bauskas novadā sakari tika īslaicīgi ietekmēti divās no kopumā 26 bāzes stacijām, to darbība tika atjaunota pāris stundu laikā.

Arī SIA “Latvijas mobilais telefons” (LMT) Sabiedrisko attiecību daļas vadītājs Valdis Jalinskis aģentūrai LETA norādīja, ka LMT tīkls turpina darboties stabili, bet vētras radīto elektroenerģijas piegādes traucējumu dēļ vakar Bauskā un apkārtnē atsevišķās vietās uz laiku varēja pasliktināties mobilo sakaru pārklājums. 

“LMT bāzes stacijas ir nodrošinātas ar akumulatoriem un stratēģiskos punktos var tikt izmantoti arī uzņēmuma rīcībā esošie daudzie pārvietojamie dīzeļģeneratori. Tomēr salīdzinoši ilgstošs elektrības pārrāvums radīja īslaicīgu pārtraukumu vienā no Bauskas bāzes stacijām, bet pamatsakarus klientiem nodrošināja blakus esošās bāzes stacijas,” sacīja Jalinskis.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Jau ziņots, ka ceturtdien, 11.jūlijā, negaisa laikā Bauskā plosījās vētra, kas nodarīja būtiskus postījumus, laužot un izgāžot kokus. Vētrā cieta arī ēku jumti.

Foto: pixabay.com

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (4)

  1. Bet,bet kāpēc visi Bauskas novadā klusē ,ka Link internets jau otro dienu nestrādā, varbūt tāpēc,ka saistīti ar novada vadību??? Man internets un tv no viņiem,bet šie paziņo,ka brīvdienās iespējams nestrādās,jo vējš kanālos sapūtis…. murgs mūsdienās nevar salabot 2 dienā!!!!

  2. Wtf…Vecumniekos Tele2 vispār pazuda……Kas ar to kantori noyiek, jo ļoti slikti sakari!

  3. Varbūt viņu galā traucējumi nav, bet LMT internets ir gandrīz nelietojams. Zona pasliktinājusies un internets tad ir, tad nav. Un ja ir tad ļoti lēns.

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.