Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Aicina atklāt Zemgali un laimēt balvas

Vasaras ceļojumu sezonā var iepazīt arī Zemgales reģiona daudzveidību. Ja trūkst ideju, izlīdzēs tūrisma ceļvedis “Zemgale aicina”. Turklāt tiek rīkots konkurss, kurā vari laimēt dažādas balvas, portālu informēja Zemgales plānošanas reģiona pārstāve Undīne Šulca-Heistere.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Viņa atgādina, ka Zemgales plānošanas reģions šī gada sākumā izdeva unikālu ceļvedi “Zemgale aicina”, kurā ietverti 340 tūrisma objekti, kas papildināti ar septiņiem tematiskajiem tūrisma maršrutiem. Lai veicinātu pašmāju tūrisma piedāvājuma iepazīšanu, šonedēļ tiek izsludināts konkurss ar vairākām vērtīgām balvām.

Piedaloties konkursā, ir iespēja laimēt dāvanu karti divām personām, lai Likteņdārza Draugu alejā ieliktu bruģi ar savu vārdu. Balvā ir arī dāvanu karte divām personām 30 eiro vērtībā, kas ļaus baudīt relaksāciju “Rāmritu” bišu mājā un produkcijas degustāciju Iecavā. Tāpat iespējams iegūt dāvanu karti no Tērvetes tauriņu mājas 25 eiro vērtībā. Jēkabpilī piedāvā pastaigu pilsētā gida vadībā līdz 10 personām ar dāvanu karti “Pa lūša pēdām Jēkabpilī”. Ir pieejamas arī ieejas kartes Jelgavas pils muzejam, Jelgavas Vecpilsētas mājai, Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornim un Ģederta Eliasa Jelgavas vēstures un mākslas muzejam.

Lai piedalītos konkursā, jāapmeklē kāds no tūrisma ceļvedī minētajiem objektiem, jāuzņem foto ar ceļvedi un jādalās ar attēlu sociālajos tīklos, izmantojot tēmturi #ZemgaleAicina, kā arī atzīmējot Zemgales plānošanas reģionu. Jo vairāk dalīsieties, jo lielākas izredzes laimēt. Balvu izloze notiks šī gada 6. septembrī.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Foto: Publicitātes foto

Tāpat Zemgales novadus apceļot aicina arī pieci atpazīstami iedzīvotāji jeb “novadu sejas”. Zemgales plānošanas reģions izveidojis piecus īsos video, kas mudina iepazīt Zemgali un reģiona tūrisma objektus. Video varēsiet redzēt Vitāliju Prutski no Aizkraukles novada, Signi Dumfu no Dobeles novada, Ansi Bogustovu no Bauskas novada, Kasparu Siliņu no Jēkabpils novada un Andri Reizenbergu no Jelgavas puses.

Tūrisma ceļvedis pieejams Zemgales tūrisma informācijas centros un digitālā formātā: https://www.zemgale.lv/lv/turisma-celvedis-zemgale-aicina . Savukārt 7 tematiskie tūrisma maršruti ikvienam pieejami: https://www.zemgale.lv/lv/zemgales-marsruti . Papildu informāciju par maršrutiem var atrast Zemgales plānošanas reģiona mājaslapā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.