Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Maršrutā Rīga-Bauska autobusi no augusta apstāsies arī pie atpūtas centra “Lido”

No ceturtdienas, 1. augusta, reģionālās nozīmes autobusu maršrutā Rīga-Bauska tiks iekļauta pietura atpūtas centrs “Lido”, kas atrodas Rīgā, Krasta ielas abās pusēs. Šādas izmaiņas veiktas ar mērķi, lai nodrošinātu ērtāku nokļūšanu darbavietās Rīgā ārpus centra esošajos Daugavas labā krasta rajonos iedzīvotājiem no Bauskas un Iecavas, portālu informēja VSIA “Autotransporta direkcija” (ATD) pārstāve Sanita Heinsberga.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Iepriekš pasažieri bieži vien bija lūguši šoferīšus izlaist šajā pieturā, bet daudzkārt lūgums netika izpildīts, vēlāk autobusos tika izvietota informācija, ka maršrutā šāda pieturvieta nav iekļauta.

Viņa precizē, ka pieturā atpūtas centrs “Lido” pasažieri varēs iekāpt un izkāpt visos reisos, izņemot ekspreša reisus. Pasažieru apkalpošana reģionālajos autobusos minētajās pieturās ir saskaņota ar Rīgas pilsētas pašvaldības Ārtelpas un mobilitātes departamentu.

Reģionālā sabiedriskā transporta pakalpojumus minētajos autobusu maršrutos nodrošina a/s “Nordeka”. Izmaiņas ATD saskaņojusi ar Rīgas un Zemgales plānošanas reģioniem.

Foto: Publicitātes foto/ATD

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (4)

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.