Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Šoferis Gailīšu pagastā uzbrauc gājējai

Bauskas novada Gailīšu pagastā 22. martā vīrietis vadīja automašīnu «Volkswagen Golf Variant» un, būdams neuzmanīgs, uzbrauca gājējai, kura negadījumā guva traumas.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Ilustratīvs attēls, VP

Pārbaudē autovadītājam netika konstatēts alkohola reibums. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process, informē Dace Kalniņa, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste.

Atbilstoši Ceļu satiksmes likuma 19. panta trešajai daļai ceļu satiksmes dalībniekiem un citām personām jārīkojas tā, lai neradītu satiksmei bīstamas vai satiksmi traucējošas situācijas un nenodarītu zaudējumus.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirknī 22. martā saņemta informācija par 12 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti septiņi administratīvo pārkāpumu lēmumi par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums, kurā cietusi viena persona.

Savukārt Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē 22. martā saņemta informācija par 106 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 77 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 38 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Fiksēti 11 ceļu satiksmes negadījumi, trijos ir cietušas četras personas. Reģistrēta viena zādzība no mājokļa.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.