Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Bauskā likumsargi reida laikā pieķer agresīvu autovadītāju

Sestdien, 14. septembrī, Bauskā tika veikts satiksmes uzraudzības pasākums. Kopumā reida laikā tika pārbaudīti 11 transportlīdzekļi, un konstatēti trīs pārkāpumi, portālu informēja Rūta Strautniece, Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Zemgales reģiona pārvaldes jautājumos.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Viņa precizē, ka Bauskā piefiksēti divi braucēji, kuri auto vadīja bez tiesībām, bet viens vadītājs sodīts par agresīvu braukšanu.

Policija norāda, ka par agresīvu braukšanu transportlīdzekļa vadītājam piemēro naudas sodu no četrpadsmit līdz piecdesmit sešām naudas soda vienībām, kas ir no 70 līdz 280 eiro, un sešus soda uzskaites punktus.

Valsts policija atgādina, ka no šodienas līdz 22.septembrim Eiropas Savienības dalībvalstīs, tostarp Latvijā, norisinās Eiropas ceļu policijas tīkla “Roadpol” organizētā ikgadējā akcija “Roadpol Drošības dienas”.

Šīs akcijas laikā, 18.septembrī, norisināsies “Eiropas diena bez ceļu satiksmes negadījumos bojāgājušiem un smagi ievainotiem cilvēkiem”. Ar šīs drošības akcijas palīdzību policija visā Eiropas Savienībā atgādina, cik svarīgi ir ievērot visas ceļu satiksmes drošības prasības, kā arī to, ka katra satiksmes dalībnieka rīcība var ietekmēt gan paša, gan apkārtējo cilvēku drošību un dzīvību.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (1)

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.