Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Kampaņā bez maksas varēs apmeklēt treniņus ap 90 sporta un fitnesa klubos

Latvijas Veselības un fitnesa asociācija (LVFA) kampaņas “Beactiveday” laikā 23.septembrī piedāvās bez maksas apmeklēt treniņus kādā no 89 sporta vai fitnesa klubiem Latvijā, portālu informēja LVFA pārstāve Maija Sadauska.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Viņa precizē, ka kopumā aktīvā dzīvesveida pasākumi notiks 105 dažādās norises vietās. Ikvienam apmeklētājam būs iespēja saņemt konsultācijas no sertificētiem treneriem par pareizu vingrojumu izpildi, veselīgu uzturu un citiem interesējošiem jautājumiem.

LVFA valdes priekšsēdētājs Gints Kuzņecovs norādīja, ka Latvijā ir viens no zemākajiem veselīgi nodzīvoto dzīves gadu rādītājiem Eiropā, un kampaņa iecerēt, lai dotu iespēju spert pirmo soli pretī aktīvākam un veselīgākam dzīvesveidam.

Kopumā Rīgā kampaņā piedalīsies 48 sporta un fitnesa klubi, Pierīgā – deviņi, Vidzemē – 12, savukārt Latgales un Sēlijas teritorijā iespēju trenēties piedāvās trīs klubi. Dalību Zemgalē pieteikuši desmit klubi, starp tiem gan nav neviens sporta klubs Bauskas novadā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Kampaņas pasākumi notiks galvaspilsētā, kā arī Liepājā, Kuldīgā, Dobelē, Jelgavā, Ādažos, Mārupē, Dreiliņos, Ķekavā, Ikšķilē, Lielvārdē, Siguldā, Cēsīs, Vecpiebalgā, Valmierā, Salaspilī, Skrīveros, Aizkrauklē, Jēkabpilī, Krāslavā un Daugavpilī.

M. Sadauska atzīmē, ka “Beactiveday” Eiropā notiek jau ceturto gadu. Tās mērķis ir veicināt un atvieglot fizisko aktivitāšu pieejamību visu vecumu cilvēkiem, mudināt un iedrošināt spert pirmo soli tuvāk aktīvākai ikdienai, kā arī informēt par aktīva dzīvesveida nozīmi mentālās, sociālās un fiziskās labsajūtas uzlabošanā.

Pasākumu norises vietas visā Latvijā ir atrodamas šeit: www.beactiveday.lv. Papildu tam no 23. līdz 30.septembrim norisināsies Eiropas Sporta nedēļa, kuras ietvaros iedzīvotājiem arī būs iespēja piedalīties dažādās sportiskās aktivitātēs.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Bauskas novadā pasākumi būs vairākās vietās. Piektdien, 20. septembrī, norisināsies lielākais gada orientēšanās pasākums ikvienam sagatavotības līmenim – “Latvijas Orientēšanās nakts 2024”. Orientēšanās entuziasti gaidīti 18 Latvijas pilsētās, tostarp Iecavā. Te gaidāmas aizraujošas trīs stundu sacensības rogainingā. Dalība pasākumā ir bez maksas, bet pieteikšanās noslēdzās jau 16. septembrī. Pasākuma organizatori vērš uzmanību, ka sacensību dienā pieteikšanās nebūs iespējama.

Nākampiektdien, 27. septembrī, sporta diena būs Bauskas novada Rundāles pagasta pirmsskolas izglītības iestādē “Mārpuķīte”. Fiziskās aktivitātes – rotaļas, stafetes, orientēšanās, un citi sportiski uzdevumi tiks organizēti visu vecumposmu bērniem un darbiniekiem visas dienas garumā.

Savukārt Uzvaras pamatskolā šajā pašā dienā tiks organizēta ģimeņu sporta diena, kur bērni kopā ar savām saimēm darbosies dažādās sporta aktivitātēs, stafetēs un spēlēs.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Par Eiropas Sporta nedēļas aktivitātēm vairāk iespējams uzzināt mājaslapā: https://beactive.lv/.

Foto: Publicitātes foto

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (4)

  1. Es piedāvāju bezmaksas fitness treniņu dāmām savā sētā. Laipni lūgtas pie manis,…Dainis arī būs starp treneriem,masieriem…

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.