Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Šonedēļ svētki arī Pilsrundāles vidusskolā; absolventi gaidīti salidojumā

Lieli svētki sestdien, 21. septembrī, ir arī Pilsrundāles vidusskolai, kura salidojuma ietvaros atzīmēs skolas 105. jubileju. Uz atkalsatikšanās svētkiem aicināts ikviens, kas «skolu sauc par savējo».

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Reģistrācija pasākumam sāksies no pulksten 16, bet svinīgā skolas svinību atklāšana gaidāma pulksten 18.

Pilsrundāles vidusskolas direktore Daiga Saka portālam atklāja, ka pēc reģistrācijas skolas viesiem būs iespēja doties nelielā ekskursijā pa izglītības iestādi, lai apskatītu, kas un kā gadu laikā mainījies. Atvērts būs arī skolas muzejs, kurā izveidotajā izstādē iestādes absolventi un bijušie darbinieki varēs izzināt skolas vēsturi un, iespējams, atrast arī sevi kādā no arhīva fotogrāfijām.

Svinīgajā pasākuma daļā sarīkojuma viesiem būs sagatavots koncerts, ieskats skolas «vēstures lappusēs», kā arī atkalredzēšanās ar skolasbiedriem un skolotājiem.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

«Absolventi zvana un interesējas par salidojuma apmeklēšanu – ļoti priecājas par iespēju paviesoties skolā un satikties ar bijušajiem skolasbiedriem,» tā D. Saka, «iepriekšēja reģistrācija nav, salidojuma dienā gaidīsim ikvienu. Pasākumu vadīs Kaspars Markševics, bet balli no pulksten 21 līdz diviem naktī spēlēs Māris Blāze un Artis Šimpermanis.»

Dalības maksa salidojumā ir desmit eiro. Uz vietas darbosies uzkodu bufete, kurā par maksu būs iespējams iegādāties papildinājumu balles galdam, kā arī skolā būs pieejams tematisks fotostūrītis, kurā uzņemt kopīgas fotogrāfijas par piemiņu no pasākuma.

Foto: Ivars Bogdanovs

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.