Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Bruno Bahs gatavs pieņemt Bauskas novada domes deputāta mandātu

Šodien, 26. septembrī, domes sēdē Bauskas novada domes deputāti lems par deputāta Jāņa Dūmiņa pilnvaru izbeigšanu pirms termiņa, pamatojoties uz saņemto J. Dūmiņa iesniegumu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

J. Dūmiņš bija ievēlēts no saraksta “Latvijas attīstībai”. 2021. gada pašvaldību vēlēšanās viņš sarakstā bija trešais, saņemot 1228 balsis ( vēlētāji bija ievilkuši 216 plusus un 100 svītrojumus) ierindojās otrajā vietā. No šī saraksta domē iekļuva arī Ināra Pētersone un Laine Baha, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) informācija par vēlēšanu rezultātiem.

Pēc CVK datiem, nākamais pretendents uz deputāta mandātu no “Latvijas attīstībai” ir pedagogs Bruno Bahs. Viņš “Bauskas Dzīvei” sacīja, ka no CVK vēl nav saņēmis informāciju, bet, jautājot, vai piekritīs pieņemt mandātu, atbildēja apstiprinoši. B. Bahs pašvaldību vēlēšanās no 12. vietas sarakstā pacēlās uz ceturto vietu. Par viņu nobalsoja 1166 vēlētāji, 105 reizes bija svītrots, saņēmis arī 159 plusus.

Bauskas novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Juris Gailis paskaidroja, ka tiklīdz būs saņemts Bauskas novada domes lēmums, komisija lems par nākamā kandidāta aicināšanu.

Foto: No B. Baha albuma

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (5)

  1. Būs Pleša dubultnieks? Shēmotāji un tukšmuldētāji jau apriebušies. Latvijai vajag Kulberga tipa loģiskos vīrus.

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.