Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Bauskas novada labākie uzņēmēji sveikti Rundāles pilī

Ikgadējais un regulārais Bauskas novada konkursa “Uzņēmēju Gada balva” noslēguma sarīkojums un uzņēmēju godināšana arī šogad noritēja Rundāles pilī. Uzņēmējus sveica astoņās nominācijās un pasniedza arī speciālbalvas.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Pasākumu Rundāles pils Baltajā zālē 27. septembra vakarā organizēja Bauskas novada Uzņēmējdarbības un kompetenču centrs. Godināšanas ceremoniju vadīja Māris Grigalis, par muzikālo noskaņu rūpējās Zigfrīds Muktupāvels.

“Paldies visiem lielajiem un mazajiem uzņēmējiem par to, ka rūpējaties par mūsu iedzīvotājiem un Bauskas novada attīstību. Jūs ne tikai radat jaunas darba vietas, bet arī esat balsts iedzīvotāju un viņu ģimeņu labbūtībai. Man ir patiess prieks par jūsu paveikto! Un šodien mēs redzam, ka gan pasākums “Bauskas novada uzņēmēju gada balva”, gan novads kļūst arvien jaudīgāks,” klātesošos uzrunāja Bauskas novada domes priekšsēdētājs Aivars Okmanis.

Šogad uz nomināciju “Gada amatnieks/mājražotājs” pretendēja: SIA “Vīna-Oga” (Kužums Winery), saimnieciskās darbības veicēja Liāna Vārna, saimnieciskās darbības veicēja Ginta Zaumane, SIA “Lemo Latvija” un saimnieciskās darbības veicēja Ieva Ozola (Sviesta Karamele). Uzvarētāja godā šogad baušķenieka Gata Kužuma uzņēmums SIA “Vīna-Oga”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Nominācijā “Gada jaunais uzņēmējs” tika izvirzīti: SIA “Restbar”, SIA “OZOLS SP”, saimnieciskās darbības veicēja Ieva Ozola (Sviesta Karamele) un saimnieciskās darbības veicēja Jolanta Beinaroviča (Grāvendāles pienotava). Balvu ieguva Codes pagasta uzņēmums SIA “Restbar”.

Nominācijā “Gada tirgotājs/pakalpojumu sniedzējs” bija nominēti: SIA “DLG Family” struktūrvienība “Harvest House”, SIA “TreeRoots”, SIA “Reline”, saimnieciskās darbības veicējs Mārtiņš Aukštikalnis (Bauskas cīņu sporta klubs) un kafejnīca “Rātslaukums”, SIA “Foodhouse”. Par šī gada tirgotāju/pakalpojumu sniedzēju atzina SIA “DLG Family” struktūrvienību “Harvest house”.

Nominācijā “Gada skolēnu mācību uzņēmums” izvirzīti: SMU “Denise’s Desire Hobby Horse” no Iecavas vidusskolas, SMU “Lapturis” no Bauskas Valsts ģimnāzijas, SMU “COCOS” no Iecavas vidusskolas, SMU “MEOW Kolekcijas” no Pilsrundāles vidusskolas un SMU “MR” no Bauskas 2. vidusskolas. Pārākais skolēnu mācību uzņēmums šogad izrādījās no Iecavas vidusskolas- SMU “Denise’s Desire Hobby Horse”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Uz nomināciju “Gada tūrisma pakalpojumu sniedzējs” pretendēja: SIA “Igo Mūzikas menedžments” struktūrvienība “Ceplis”, SIA “ILSA”, z/s “Aveņi” (krogs “Aveņi”), saimnieciskās darbības veicēja Andžela Briča un saimnieciskās darbības veicēja Ieva Ozola (Sviesta Karamele). Uzvarētājs sājā nominācijā- SIA “Igo Mūzikas menedžments”.

Nominācijā “Labākais darba devējs” nominēti bija trīs Bauskas novada uzņēmumi: SIA “Kvēle”, a/s “Balticovo” un SIA “Bauskas alus”. Iegūstot vienādu punktu skaitu, kā uzvarētāji tika sveikti divi komersanti-a/s “Balticovo” un SIA “Kvēle”.

Pulka pretendentu bija izvirzīti nominācijā “Novada tēla popularizētājs”: SIA “Rundāles Dzirnavas”, saimnieciskās darbības veicēja Sandra Icaka (z/s “Padegas”), Bauskas rajona Forstes daudznozaru individuālais uzņēmums “Eleana”, SIA “Zemgales Smēde”, SIA “Vīna-Oga” (Kužums Winery), saimnieciskās darbības veicējs Romans Andrejevs, zīmols “Green&Red by Davids”, kooperatīvā sabiedrība “Latvijas liellops” un SIA “Phytopresso”. Galveno balvu šajā nominācijā saņēma SIA “Rundāles Dzirnavas”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Nominācijā “Uz sociālām vērtībām balstīts uzņēmējs” bija nominēti divi uzņēmumi: SIA “Krīči” un SIA “Stelpes MW”. Uzvarētāju godā šogad- SIA “Krīči”.

Pretendentus vērtēja komisija, kuras priekšsēdētājs bija Bauskas novada mērs Aivars Okmanis, tajā darbojās arī Bauskas novada domes priekšsēdētāja vietnieks Aivars Mačeks, Bauskas novada administrācijas Attīstības un plānošanas nodaļas vadītāja Ilze Tijone, Bauskas novada administrācijas Uzņēmējdarbības un mārketinga departamenta vadītāja Laura Ārente, Zemgales plānošanas reģiona Uzņēmējdarbības centra vadītāja Mairita Pauliņa, a/s “Attīstības finanšu institūcija “Altum”” Zemgales reģiona vadītājs Armands Alksnis, SIA “Bauskas Dzīve” valdes priekšsēdētāja un laikraksta “Bauskas Dzīve” galvenā redaktore Anita Rozentāle, SIA “Kronis” valdes loceklis Aivars Svarenieks, biedrības “Latvijas Zemnieku federācija” valdes priekšsēdētāja Agita Hauka un SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” uzņēmējdarbības konsultante Raimonda Ribikauska.

Uzņēmēji, kuri bija atzīti par labākajiem nominācijās, saņēma balvā stiklā un kokā atveidotu simbolisku ozolzīli. 

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Arī šogad konkursa žūrijas un atbalstītāju pārstāvji uzņēmējiem, kas ar savu darbu izcēlušies īpaši, pasniedza speciālās balvas. Konkursa vērtēšanas komisijas balvu saņēma biedrība “Cerību spārni”. Laikraksts “Bauskas Dzīve” pasniedza divas specbalvas – Kužuma SIA “Vīna-Oga” un SIA “Igo mūzikas menedžments” struktūrvienībai “Ceplis”. “Altum” balvu ieguva uzņēmums SIA “OZOLS SP”, savukārt Lauku atbalsta dienests sveica uzņēmumu SIA “Restbar”. Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra simpātiju balva tika pasniegta SIA “TreeRoots”, bet Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras balvu saņēma SIA “Rundāles Dzirnavas”. Biedrības “Bauskas rajona lauku partnerība” simpātiju balvu saņēma biškopis Otto Lodiņš, kas saimnieko Iecavas pagasta “Rāmritos”. Bauskas novada Uzņēmējdarbības un kompetenču centrs balvu pasniedza Bauskas cīņu un sporta kluba vadītājam Mārtiņam Aukštikalnim.

Foto: Bauskas novada pašvaldība

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (1)

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.