Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Vecumniekos notiks labdarības koncerts Ukrainas atbalstam “Nosargāt saulespuķi”

Bauskas novada Vecumniekos svētdien, 13.oktobrī, notiks labdarības koncerts Ukrainas atbalstam “Nosargāt saulespuķi”, portālu informēja pasākuma organizatori.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Koncertā piedalīsies mūziķi Rihards Saule, Mareks Radzēvičs un Anastasija Vasilenko. Pasākuma vadītājs būs Aivis Ceriņš.

Ļūmaņu ģimenes fonda dibinātāji Kristīne un Jānis Ļūmaņi informē, ka pasākums vienlaicīgi ir gan pateicība fonda atbalstītājiem, gan aicinājums nepagurt un turpināt atbalstīt Ukrainu cīņā par brīvību. Koncerta nosaukums “Nosargāt saulespuķi” simboliski raksturo to, ko katrs cilvēks var darīt Ukrainas labā, lai Ukraina uzvarētu karā.

Pasākuma laikā tiks veidots maskēšanās tīkls, pie Jaunsardzes centra instruktoriem bērni un jaunieši varēs apgūt jaunas prasmes un iepazīties ar Jaunsardzes ekipējumu. Bērni varēs piedalīties arī tematisko zīmējumu konkursā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Tāpat interesentiem būs iespēja apskatīt apvidus auto, kas sarūpēts, pateicoties Ļūmaņu ģimenes fonda atbalstītājiem un jau nākamajā nedēļā pēc koncerta dosies uz Ukrainu, lai sāktu kalpošanu vienā no Ukrainas bruņoto spēku vienībām.

Vecumnieku Mūzikas un mākslas skolas audzēkņi būs sarūpējuši darbu izstādi ar trāpīgu Ukraiņu sakāmvārdu “Mūs gribēja aprakt, bet viņi nezināja, ka esam sēklas”.

Pasākums norisināsies brīvā dabā pie daudzfunkcionālā sociālo pakalpojumu centra “Sarkanā skola”, Bauskas iela 4, tādēļ jāizvēlas laika apstākļiem piemērots apģērbs. Sākums paredzēts plkst.15.

Labdarības koncerta ieejas maksa ir ziedojums fondam un tiks novirzīts Ukrainas atbalstam. Katrs ziedotājs piedalīsies dāvanu izlozē. Pret ziedojumiem būs iespēja tikt arī pie boršča, siltiem vai atspirdzinošiem dzērieniem un suvenīriem.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (13)

  1. Kamēr pa Latviju braukās dārgas automašīnas ar Ukraiņas numurzimēm, es ne centa neziedošu.

    42
    12
  2. Būtu jau ļoti labi ,ja ziedojumi nonāktu tur,kam tiešām viņi ir vajadzīgi. Kamēr paši Vecumnieku bērni invalīdi mokās sāpēs,jo pietrūkst naudas nepieciešamajām manipulācijām…….. Labāk uztaisīt koncertu pašu bērniņiem. Cik ukraiņu dzīvo Ukrainā,un cik latviešu Latvijā. Diemžēl, arī es neticu tam teātrim.
    🙏

    31
    9
  3. Ukraiņi labi pelna arī Eiropā, bet savējiem neziedo naudu…..Es knapi savus galus savelku kopā no algas līdz algai. Man Latvijā neviens neziedo???

    21
    10
  4. Un kas tev traucē pelnīt labi Eiropā, ja jau to var ukraiņi? Izglītības, uzņēmības trūkums, slinkums? Tad vaino sevi, nevis raksti savas negācijas!

    11
    23
  5. vairāk kā 2 gadi pagājuši, Eiropa atbalstījusi izbraucējus no Ukrainas, kā vien var- vai nebūtu laiks atgriezties dzimtenē- Ukraina ir liela, ne visur ir karš. Bet labāk ir sēdēt uz sociāliem pabalstiem svešā valstī.

    21
    5
  6. Pietiek malt par to ukrainu.!Visa ukraina nekaro,lai paši sev palīdz.Kādam ar tiem ziedojumiem ir bizness.

    Mums pašu Latviešiem arī vajadzīga palīdzība .

    25
    6
  7. Ukrainu ir jāatbalsta cīņā par mūsu visu brīvību. Jo Krievija pašlaik ņemas tikai ar to, lai totalitārismu un despotiju eksportētu uz āru.

    5
    8
  8. Frīdi, kopš kura laika Krieviju atbalstošam krievam ir ļauts izteikties visu latviešu vārdā? Bjerjega ņe poputal???

    4
    7
  9. Valda, kopš kura laika Krievu atbalstošai krievietei rūp latvieši? Vai Krievija nebija tā valsts, kas savā televīzijā, radio un avīzēs draudēja Latviju nobumbot līdz pēdējai mājai? Tātad ja Krievijai Ukraina padosies, tad Krievija varēs netraucēta, neviena nesodīta karot arī tālāk. Tad tavien invalīdiem točna pienāks gals, jo Krievijā humānisma nav. Tā kā ir jāspēcina Ukraina līdz Krievijas pilnīgai sakāvei un pēcāk jāpalīdz Ukrainai atgūties no kara, jo tas ir humāni.

    6
    11
  10. Kremļa troļļi, paši sev tos komentārus pluso vai to dara laikraksta īpašnieki?

    3
    10
  11. Lasu un rodas jautājums….kad LV bija kard,mūsu senči bēga prom valstis viņus uzņēma. Par sociālajiem pabalstiem…daudzi latvieši meklējot laimes zemi dzīvo ārzemēs uz pabalstiem un cik latviešu šeit pat latvijā parazitē uz pabalstiem? Dārgi auto ar ukraiņu numuriem,varbūt tur sēž un tā pieder vatņikam. Galus nevar savilkt kopā varbūt vajag izvērtēt prioritātes. Bērni invalīdi…arī ir Ukrainā…tīši padarīti par invalīdiem,bez vecākiem un pats galvenais KATRA nauda nav Jūsu darīšana…..cilvēki grib un atbalsta Ukrainu,bet tiem kas nogāna,lai Dievs dod Jums un Jūsu ģimenei izbaudīt,to ko izbauda ukraiņi

    8
    8
  12. Kad Ukrainas sabiedrotie atsies ukraiņiem sasietās rokas , tad arī būs šim visam jēga . Pagaidām nav starpības ir tās vilnas zeķes kājās vai nav.

    1
    3
Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.