Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Bauskas bērnu bibliotēka aicina uz “Pūčulēnu skolu”

Bauskas bērnu bibliotēka gaida pieteikumus dalībai lasīšanas veicināšanas programmā “Grāmatu starts” trīs līdz četrus gadus veciem bērniem, kas plašāk atpazīstama kā “Pūčulēnu skola,” portālu informēja Bauskas bērnu bibliotēkā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Pūčulēnu skola” uzrunā un iesaista lasīšanā ģimenes, rūpējas par pirmsskolas vecuma bērnu lasītprieku caur izglītojošām un radošām nodarbībām bibliotēkā. Tā var kalpot kā nesteidzīga iepazīšanās ar grāmatu pasauli, kas, turpinot bibliotēkas apmeklējumus, var izvērsties par ilgu, skaistu un ļoti vērtīgu draudzību.

Grāmatas ir neaizstājamas ikviena bērna attīstībā, bagātas valodas, personības un vērtību veidošanā. Ar grāmatu starpniecību bērns iepazīst sevi pasaulē un pasauli sevī. Bibliotēkas piedāvājums ir saturīgs un attīstību veicinošs, kā arī pieejams bez maksas.

2024. gada “Pūčulēnu skolā” plānotas piecas krāsainas nodarbības, piepildītas ar radošu darbošanos un arī brīvo laiku bērnu bibliotēkā. Pirmā tikšanās plānota 16. oktobrī plkst. 17.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Vecāki aicināti līdz 30. septembrim pieteikt mazo lasītāju “Pūčulēnu skolai” Bauskas bērnu bibliotēkā, zvanot pa tālruni 63922778 vai rakstot e-pastā berni@bauskasbiblioteka.lv.

Programmu radījis Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) Bērnu literatūras centrs, tai īstenoties palīdz LNB Atbalsta biedrība, Latvijas pašvaldības un ziedotāji – cilvēki, kuriem rūp, lai Latvijā augtu zinātkāra, gudra un izglītota jaunā paaudze.

Foto: Ivars Bogdanovs

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.