Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Bauskas novada seniorus aicina izzināt ārstniecības augu izmantošanu veselības uzlabošanā

Turpinot projektu “Aktīvas un veselīgas novecošanas veicināšana”, Bauskas novada senioriem un personām ar invaliditāti nākamajā nedēļā tiek piedāvāta iespēja piedalīties nodarbībā par augu dziedniecību pirtī, dušā un vannā, kuru vadīs zāļu sieva, pirtniece un stāstniece Līga Reitere, portālu informēja Bauskas novada pašvaldībā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Nodarbībā dalībnieki varēs apgūt, kā pašiem sagatavot dziedinošas vannas vai tvaika maisījumus, kas palīdz atslābināt ķermeni un prātu.

Nodarbība tiks organizēta Bauskā, Iecavā un Vecumniekos. Ceturtdien, 10. oktobrī, pulksten 13 interesenti gaidīti dienas centrā “Iecavnīca”. Piektdien, 11. oktobrī, no pulksten 11 līdz 13 aktivitāte norisināsies Bauskā, Rūpniecības ielā 7, kā arī vēl viena nodarbība būs plkst. 15 Vecumniekos, daudzfunkcionālajā pakalpojumu centrā “Sarkanā skola”.

Jāņem vērā, ka nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās. Uz nodarbību Bauskā iespējams pieteikties līdz 10. oktobrim un to var izdarīt, zvanot pa tālruni +371 25432330 (Kristīna). Ja iecerēts apmeklēt nodarbību Vecumniekos, reģistrācija ir iespējama līdz 10. oktobrim pa tālruni +371 26681283 (Līva).

Pašvaldībā atzīmē, ka nodarbības tiek piedāvātas bez maksas, un tās ir daļa no Eiropas Savienības līdzfinansētā projekta “Aktīvas un veselīgas novecošanas veicināšana”. Projekta ietvaros “Senioru akadēmija” un citas aktivitātes turpināsies līdz pat 2026. gada janvārim.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (1)

  1. Cinisma kalngals šis projekts.Aktīva un veselīga novecošanās?!Valstī kur medicīnas pieejamība elitei,bet pārtikai pat suns virsū neskatās.

    1
    1
Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.