Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Sestdien daudzviet gaidāmi īslaicīgi nokrišņi un brāzmains vējš

Sestdienas rīts Latvijā ir pārsvarā saulains, tomēr vietām – galvenokārt Kurzemē – vērojami īslaicīgi nokrišņi, liecina meteoroloģiskā informācija.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Ceļi vietām slideni. Pūš lēns līdz mērens dienvidu, dienvidrietumu vējš, piekrastē brāzmās līdz 15 metriem sekundē.

Stiprākās vēja brāzmas piektdien bija 22 metri sekundē Liepājas un Ventspils ostā, kā arī 23,5 metri sekundē Daugavgrīvā.

Gaisa temperatūra rīta agrumā -1..+2 grādi, piekrastē vietām līdz +4 grādiem.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Rīgā pārsvarā saulains rīts, dienvidu vējš brāzmās pūš ar ātrumu līdz desmit metriem sekundē, gaisa temperatūra +1..+2 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra piektdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +5,3 grādiem Saldū līdz +11,6 grādiem Daugavpilī.

Sestdien Latvijā sauli brīžiem aizsegs mākoņi, kas daudzviet atnesīs īslaicīgu lietu, sniegu un krusu, vietām iespējams arī pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Dienvidu, dienvidrietumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 13-18 metriem sekundē, un lielākās vēja brāzmas gaidāmas zem nokrišņu mākoņiem. Maksimālā gaisa temperatūra būs +5..+10 grādi.

Arī Rīgā gaidāmi īslaicīgi nokrišņi un dienvidrietumu vēja brāzmas līdz 16 metriem sekundē. Gaiss iesils līdz +8 grādiem.

Laikapstākļus nosaka ciklons. Atmosfēras spiediens jūras līmenī no 987 hektopaskāliem Kurzemes ziemeļos līdz 995 hektopaskāliem Latgalē.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.