Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Svitenē sāksies jauniešu festivāls “Ko šodien?”

Šodien un rīt Svitenes pagasta centrā notiks jauniešu festivāls “Ko šodien?”, aģentūru LETA informēja biedrības “Mums pieder pasaule” pārstāve, festivāla organizatore Vita Reinfelde.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Reinfelde sacīja, ka festivāla atklāšana notiks sestdien Svitenes Saules dārzā – pļavā pie Svitenes tautas nama, plkst.13.

Reinfelde informēja, ka festivāla apmeklētāji varēs piedalīties diskusijās, uzklausīt pieredzes un veiksmes stāstus, piedalīties aktīvās un radošās nodarbēs, kas mīsies ar muzikāliem priekšnesumiem.

Pirmajā dienā dalībnieki varēs piedalīties dažādās jauniešu organizāciju rīkotās darbnīcās, izzinošās un praktiskās nodarbībās, apgūt dīdžeja mākslu pie “Ritma institūta” dīdžejiem, bet vakarpusē kopā muzicēt ar Nilu Īli un Maiju Sējāni Īli.

Reinfelde informēja, ka svētdien festivāla dalībnieki modīsies ar zumbu un smieklu jogu, bet festivālu noslēgs jauniešu grupas “Karstie zaķi” un “Patricija x Anna” un mūziķu apvienības “Kreisais Krasts” koncerts.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (2)

  1. Jauniešu organizācija rada tik vērienīgu pasākumu, kamēr algotņi par jauniešiem kā mērķauditoriju nemaz nedomā, jo novadā viņiem paredzētu pasākumu prakstiski nav🥺

  2. Ar to jau arī brīvprātīgie atšķiras no algotņiem – vieni strādā un par to neko nesaņem, otri nestrādā un saņem.

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.