Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

NATO patruļlidmašīnas pirmdienas pēcpusdienā Bauskā, Iecavā un citviet radījušas skaļiem sprādzienam līdzīgus trokšņus

NATO patruļlidmašīnas pirmdienas pēcpusdienā vairākās vietās Latvijā radījušas skaļiem sprādzienam līdzīgus trokšņus, aģentūrai LETA apliecināja Aizsardzības ministrijas pārstāvis Kaspars Galkins.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

LETA novēroja, ka trokšņi bija dzirdami Rīgā un tuvējos novados, Bauskā, Iecavā, Tukumā un Jelgavā.

Galkins apliecināja, ka NATO patruļlidmašīnas devušās no Lietuvas uz Igauniju un, lidmašīnām pārejot uz virsskaņas ātrumu, radušies minētie trokšņi. Galkins uzsvēra, ka lidojums noticis, ievērojot normatīvos aktus un virs desmit kilometriem.

LETA arhīvs liecina, ka arī iepriekšējos gados iedzīvotāji satraukušies par NATO lidmašīnu radītajiem trokšņiem, pārejot uz virsskaņas ātrumu.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (10)

  1. Es domāju, ka pērkons, bet tā logi trīcēja, likās, ka tūlīt visas rūtis izbirs. Nu gan ļotenes!

  2. Es arī palaidu garām datumus apmacībām. Ja iespējams, gribētos, lai tās sāk otrdienā un pirmdienā visur nobrīdina. Brīvdienās vairums ziņas nelasa. Es savā pirmdienīgajā miegainumā pamatīgi samulsu par troksni. Likās, kkur netālu kas liels sprādzis. Baisi

  3. Ak, nabadziņi! Nedzirdējāt, kā 80.g. Lielvārdes varoņi pārslēdzās teju virs māju jumtiem; mazi bērni no miega uztrūkās un gulēt nevarēja.

  4. Padomju laikā tādi trokšņi bija ikdiena un zināma atrakcija. Tolaik bliezieni bija mazāki, laikam lidmašīnas bija kārnākas vai arī lidoja lielākā augstumā.

  5. varēja jau virs Kremļa Puņķinam veltīt šos skaļos perdeļus – varbūt izdotos izraisīt tiešu karu ar Krieviju,kas jeņķu atbalstītājiem tā gribas un ir pat nepieciešams

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.