Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

LPV saraksta līderis Zemgalē būs bijušais Ceļu policijas šefs Zivtiņš; no Bauskas novada uz Saeimu pretendē pasākumu organizētāja Jana Renāte Bubinska

Partijas “Latvija pirmajā vietā” saraksta līderis Rīgā būs partijas priekšsēdētājs Ainārs Šlesers, Vidzemē ar pirmo numuru startēs bijusī Saeimas deputāte Linda Liepiņa, bet Latgalē – partijas valdes loceklis, ekspremjers Vilis Krištopans.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Kā liecina Centrālajā vēlēšanu komisijā šodien iesniegtais saraksts, Kurzemē partijas saraksta līdere ir Saeimas deputāte Ramona Petraviča un Zemgalē – LPV valdes loceklis Edmunds Zivtiņš.

No Rīgas saraksta kandidēs arī Rīgas domes deputāts, partijas “Gods kalpot Rīgai” vadītājs Oļegs Burovs, Jūrmalas domes deputāts Romāns Mežeckis, Baltijas Starptautiskās akadēmijas docētājs Raimonds Rublovskis, bijušais Drošības policijas priekšnieka vietnieks Juris Leitietis un SIA “Nord Snus” juridiskās daļas vadītāja Karina Plaude.

Tāpat galvaspilsētā uz Saeimu pretendē Latvijas Blogeru un influenceru asociācijas valdes priekšsēdētāja Maija Armaņeva, draudzes “Kristus pasaulei” mācītājs Mārcis Jencītis, Šlesera sabiedrisko attiecību veidotājs Sandris Točs, SIA “Prana energy” valdes loceklis Jānis Pļaviņš un citi.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Vidzemē kandidē arī biedrības “Latvija Pirmā” sabiedrisko attiecību vadītāja Līga Krapāne, Latvijas Universitātes Juridiskā fakultāte profesors Ringolds Balodis, bijušais svarcēlājs Viktors Ščerbatihs, Saeimas deputāte Ieva Krapāne, dziedātāja Jolanta Gulbe-Paškeviča, saksofonists Deniss Paškevičs un citi.

No Latgales uz parlamentu pretendē arī Rīgas Valda Zālīša sākumskola pedagoģe Ilze Stobova, Daugavpils pilsētas pašvaldības izpilddirektore Sabīne Šņepste, biedrības “Latviešu katoļu studentu un akadēmiķu apvienība “Dzintars”” prezidents Jānis Valtervitenheims, SIA “Māra N” valdes loceklis Raimonds Nipers un citi.

Kurzemē kandidēs arī SIA “Happy me forever” uzņēmuma vadītāja Natālija Magazeina, SIA “Sporta klubs Lāčplēsis” valdes priekšsēdētājs Māris Šveiduks, AS “Liepājas autobusu parks” autobusa vadītājs Egīls Ceiziņš, Valsts policijas Rīgas Ķengaraga iecirkņa lietvede Liene Zāģere un citi.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Zemgalē uz Saeimu pretendē arī parlamenta deputāts Ralfs Nemiro, aktieris Andris Bērziņš, Jēkabpils novada pašvaldības deputāts Aivars Kraps, biedrības “Vides aizsardzības klubs” koordinatore Diāna Ulme, Latvijas Lauksaimniecības universitātes Sporta centra docents Viktors Valainis, Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrība valdes priekšsēdētājs Imants Keišs, pasākumu organizētāja un vadītāja no Bauskas novada Jana Renāte Bubinska un citi.

14.Saeimas vēlēšanas paredzētas oktobra pirmajā dienā, sestdienā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (20)

  1. Super, izlase!!! Lielāku smerdeļu baru, kā šo, savākt nav iespējams. Saraksts latviešu lētticīgajam elektorātam, kā labāk nevar.

    18
    1
  2. Zivtiņš ir labs!Zivtins derēs!Par Bubinsku neko nezinu un negribu zināt.

    2
    8
  3. Izskatās, ka Rīgas saraksta līderis, saukts arī Buldozers, kas ir visa šī ceļojošā cirka saimnieks, sajutis valstī ieplūdušas naudas smaku, ir cēlies augšā no politisko līķu pagraba, savācis kaudzi frīku (aprobežotus miličus, bļaurīgus antivakserus ar cāļa izmēra smadzenēm un cīnītājus par krievu pasauli Latvijā), ir atkal gatavs vest mūs cīņā par sev gaišo rītdienu. Ceru, ka ikviens saprātīgs cilvēks, paņēmis rokā šo sarakstu, zinās uz kuras naglas to uzspraust.

    10
    1
  4. Manā jaunībā, Kerenska laikā, bija populārs tāds laupītājs Babinskis. Nav kāds radinieks?

    4
    2
  5. Jūsu jaunība mēs visi vēl dzīvojam kokos,bet ja nopietni ,tad esot gan radniecība pa mātes līniju.Feisiti pat bija kāds raksts par šito,tik re čekisti izdzēsa

    1
    1
  6. Tā Bubinska ir tā pati Burbuļu feja, kas Ogrē burbuļus laida? Tad Saeima viņai īstā vietā.

    3
    1
  7. Nu… Ļoti ceru, ka šitiem neizšaus tāpat kā savulaik Kaimiņa partijai. Prognozētie reitingi, paldies dievam, rāda, ka 5% barjeru nesasniegt.
    100% jāpiekrīt “asarītis”, saraksts būvēts lētticīgajiem.

    6
    1
  8. Un prātu izkūkojušais aktieris Andris Bērziņš ar 3 numuru Zemgalē daudz ko izsaka par vēlētājiem,ko grib momedīt

    3
    1
  9. Daļa kandidātu prātu izkūkojusi (vai nodzērusi, ja precīzāk), bet otrai daļai tā nekad nav bijis.

    4
    1
  10. Kopā ar Renāti esmu šajā partijā( LPV ) un mana kandidatūra arī ir iekļauta vēlēšanu sarakstā. Jaunajiem ir jādod iespēja, lai mēs nedzīvotu šajā stagnācijā. Ir jāsaprot, ka partija ir tikai instruments, kurš jāuztur teicamā kārtībā, un ar šā instrumenta palīdzību var veikt īstās produktīvās pārmaiņas – restartu ! Aicinu pievienoties un apvienoties !!!

    3
    2
  11. Dace attopies, Ainars tev smadzenes izskalojis. Partijas programma jums ir pilnīgs ku-kū. Jauni, ne-jauni, bet ne jau ar to kontingentu, kas ir LPV.
    Fakts vien, ka kāds kandidāts nāk bdz lapā un atbild uz komentāriem jau vien parāda līmeni.

    2
    1
  12. Sveiki, Dace! Pilsoniskā iniciatīva ir novērtējama atzinīgi un katram ir saprotama vēlme kaut ko uzlabot vai restartēt, tomēr CVK publicētā Jūsu partijas programma ir ļoti nekonkrēta, tāpēc man ir daži jautājumi par to. Priecāšos, ja atbildēsiet:
    1) Izbeigsim Satversmes tiesas darbību – ko ieviesīsiet vietā? Lai arī cik pretrunīgi ir vērtējami daži Satversmes tiesas spriedumi, lielākā daļa tomēr ir bijuši rūpīgi izvērtēti no Satversmes pamatprincipu viedokļa;
    2) Izmaksāsim kompensācijas tiem, kurus par nevakcinēšanos pret COVID atlaida no darba un tiem, kuri piespiedu vakcinācijas dēļ guva veselības problēmas. Panāksim, ka tiek atmaksāta soda nauda, kura tika piespriesta par COVID ierobežojumu pārkāpumiem – šis skan tik populistiski, ka rodas tikai viens jautājums KĀDĀ VEIDĀ?
    3) piešķirsim sociālā nodokļa atlaides tiem, kuri darbā pieņem jauniešus un bezdarbniekus – vispār jau katrs, pirms kļūst par darbinieku, ir bezdarbnieks, tā kā arī šo gribētu dzirdēt konkrētāk;
    4) Darbaspēka nodokļus samazināsim vismaz līdz ES vidējam līmenim – lūdzu konkrēti, cik % VSAOI, cik % IIN?
    5) Beidzot vidusskolu, bērni runās vismaz četrās valodās – kādās? un vai te domātas arī profesionālās vidējās izglītības iestādes? Kurā gadā plānojat ieviest papildus valodu stundas, kādus priekšmetu vietā būs valodu stundas un no kuras klases sāksies papildu valodu apmācība?
    6) izveidosim Nacionālās attīstības banku – kāpēc neizmantosiet ALTUM?
    7) 250 tūkstošus eiro no katras ārvalstu investora ģimenes, kam tiks piešķirta pastāvīgā uzturēšanās atļauja – cik tad ārvalstu investoram būs jāmaksā par Latvijas PUA? Cik lielus līdzekļus gadā paredzat iegūt?
    8) Ģimenei, kurā ir viens bērns, valsts dzēsīs 10% no hipotekārā kredīta, divu bērnu ģimenei – 20%, triju bērnu – 30%, četru bērnu – 60%, piecu bērnu un lielākai – 100% no kredīta summā līdz 100 000 eiro – tā kā šādām ģimenēm ļoti retos gadījumos ir hipotekārais kredīts, tad vai nu šis ir populistisks punkts, vai uzrakstīts šauram interesentu lokam;
    9) Augstas inflācijas laikā valsts noteiks cenu griestus – elektroenerģijas tarifiem, apkurei un galvenajām pārtikas precēm – kā to kompensēsiet?
    10) noteiksim 10% patenta maksu ikvienam individuālajam komersantam – tikai IK vai arī SDV? vai šie 10% būs tikai IIN vai kopā ar VSAOI un cik liela daļa būs VSAOI? UN 10 % no kā? Vai būs jāmaksā avansā vai pēc GID iesniegšanas? Kāds gada neapliekamais minimums?
    11) Samazināsim birokrātiju, apvienojot valsts iestādes ar līdzīgām funkcijām – kuras iestādes?
    12) IT laikmetā saglabāsim un aizstāvēsim personisko brīvību, drošību un privātumu – kādā veidā?

  13. Dīvāna ekspertam. Runa konkrētajā manā komentārā ir par Renāti un visiem jauniešiem, kam rūp mūsu Latvijas nākotne.

    2
    1
  14. Paldies par jautājumu. CVK mūsu publicētā programma ir saīsinātā, jo jāiesniedz bija 4000 zīmju programma. Plašāk viss ir aprakstīts mūsu partijas mājas lapā. Ja ir vēlme, par šo varam parunāt arī klātienē Bauskā, pirms vai pēc koncerta “Gaisma krīt” 29.07.Rātslaukumā.

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.