Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Baušķenieki sevi labi parāda «Sportland» kausa izcīņā vieglatlētikā

Ziemas sezonā sākušās pirmās Latvijas mēroga vieglatlētikas sacensības, šajā gadījumā tas ir «Sportland» kausa izcīņas vieglatlētikā pirmais posms, kur Kuldīgas manēžā sacentās U18 vecuma grupas sportisti un pieaugušie. Startēja arī Bauskas novada jaunieši.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Sacīkstēs, kas notika 15. janvārī, piedalījās Bauskas novada Bērnu un jaunatnes sporta skolas (BJSS), Iecavas sporta skolas «Dartija» un Vecumnieku sporta skolas audzēkņi. Šoreiz izcīnītas piecas medaļas.

Uzvar lodes grūšanā

Baušķeniekiem šoreiz vairāki panākumi, bet kā viens no lielākajiem ieguvumiem jāatzīmē puišu starts kārtslēkšanā, kur augstas vietas neizcīnīja, bet bija labi sasniegumi. U18 grupā Andris Skadiņš kārtslēkšanā sasniedza jaunu personisko rekordu, pārsniedzot četru metru robežu – 4,35 metru augstumu. Tāpat pāri četriem metriem tika Atvars Ernests Paļulis – 4,2 metri, kas viņam arī ir personiskais rekords. Attiecīgi izcīnīja ceturto un piekto vietu. Šādi sasniegumi abiem puišiem ļaus uzlabot sniegumu daudzcīņā, kas šiem jauniešiem ir galvenā disciplīna.

Foto: Guntis Bērziņš, athletics.lv

Zelta medaļu A. Skadiņš ieguva lodes grūšanā – rezultāts 13,01 metrs. 60 metru skrējienā iegūta piektā vieta ar rezultātu 7,42 sekundes. A. E. Paļulim sestā vieta lodes grūšanā – 11,48 metri. Vēl divām Bauskas novada BJSS daudzcīņas pārstāvēm zelta medaļas lodes grūšanā – Gerda Kerija Dreimane uzvarēja lodes grūšanā pieaugušajiem ar rezultātu 11,66 metri, savukārt Arta Marija Dreimane laurus plūca U18 grupā ar rezultātu 12,57 metri. Tā informē Bauskas novada BJSS trenere Solvita Maķevica.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Krūzmanei divas medaļas

Foto: Guntis Bērziņš, athletics.lv

Divas godalgas izcīnīja Iecavas sporta skolas «Dartija» skrējēja Adriana Krūzmane, kas startēja U18 vecuma grupā. 60 metru sprintā viņai trešā vieta ar rezultātu 8,16 sekundes. Toties garākā 400 metru skrējienā viņa uzvarēja savā vecuma grupā ar rezultātu viena minūte un 1,16 sekundes. Tā liecina mājaslapas athletics.lv informācija. Bauskas novada BJSS sastāvā sacensībās atkal piedalījās Amanda Savicka, kas lodes grūšanā palika piektajā vietā ar rezultātu 11,24 metri. Piekto vietu 1500 metru distancē ieguva Vendija Volosovska ar rezultātu piecas minūtes un 41 sekunde.

Foto: Guntis Bērziņš, athletics.lv

Pārējiem Bauskas novada BJSS, Iecavas sporta skolas «Dartija» un Vecumnieku sporta skolas pārstāvjiem starp pirmajiem sešiem labākajiem iekļūt neizdevās.Nākamais «Sportland» kausa izcīņas posms vieglatlētikā notiks jau šīs nedēļas nogalē, 22. janvārī, Liepājas vieglatlētikas manēžā. Nākamnedēļ sāksies atlases sacensības uz Latvijas U14 čempionāta finālu, un jau 29. un 30. janvārī Valmierā notiks Latvijas daudzcīņas čempionāts telpās.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.