Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Bauskā svētdien koncertēs Maestro Raimonds Pauls un jaunā dziedātāja Paula Saija 

Atklājot Bauskas Kultūras centra iekštelpu koncertu sezonu, svētdien, 11. septembrī, ar savu jauno koncertprogrammu “Pauls un Paula. Jauns vārds” Bauskas Kultūras centrā (BKC) viesosies Maestro Raimonds Pauls un jaunā dziedātāja Paula Saija, portālu informēja BKC pārstāve Kristiāna Paula Lībiete.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Viņa pastāstīja, ka koncertā uzstāsies līdz šim plašākai publikai nezināma, jauna dziedātāja Paula Saija, kuras vizītkarte ir skanīgs un dziļš balss tembrs. Šarmantās balss īpašniece, kandavniece paralēli studijām Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas džeza un populārās mūzikas nodaļā, jau aktīvi sevi pieteikusi gan kā meistarīgu bekvokālisti, gan pārliecinošu solisti. Klausītāji būs liecinieki jaunam izaicinājumam Paulas muzikālajā ceļā.

Koncertā skanēs komponista slavenie hiti, kā arī jaunas dziesmas ar Jāņa Petera un Guntara Rača dzeju. Kopā ar Maestro un jauno dziedātāju Paulu Saiju muzicēs arī Raimonds Macats (taustiņinstrumenti), Edvīns Ozols (bass) un Artis Orubs (sitaminstrumenti). Domājot par gaidāmo notikumu, komponists Raimonds Pauls uzsver, ka nav šī koncerta centrs, bet gan tikai pianists, kurš piespēlē. Publikas atzinība un mīlestība dziedātājai Paulai Saijai būs jāiekaro pašai.

K.P. Lībiete precizēja, ka biļetes cena ir 20 un 25 eiro. Biļetes iegādei pieejamas visās “Biļešu Paradīze” kasēs un tiešsaistē: https://ej.uz/BauskasKC.

Foto: Publicitātes foto

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.