Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Iecavnieks Dainis Upelnieks Eiropas čempionātā  apaļajā stendā ieņem 11.vietu; baušķeniece Anda Lita Vāvere sasniedz personīgo rekordu 

 Latvijas šāvējs Dainis Upelnieks piektdien Kiprā izcīnīja 11.vietu Eiropas čempionātā apaļajā stendā, vēsta Latvijas Šaušanas federācija.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Upelnieks bija viens no sešiem sportistiem, kuriem bija vienāds rezultāts un tika organizēta pāršaude par atlikušajām četrām vietām fināla astotniekā un iespēju cīnīties par medaļām.

Pāršaudē Latvijas šāvējam neveicās tik labi, un viņam nācās samierināties ar 11.pozīciju, kuru izdevās ieņemt ar sašautu 121 mērķi no 125 iespējamiem.

Foto: Latvijas Šaušanas federācija

Tikmēr Emīlam Starodubcevam izdevās sasniegt personīgo rekordu ar sašautiem 119 mērķiem, kas ļāva ieņemt 21.vietu. Kaspars Avens sašāva 106 mērķus un noslēdza sacensības 69.pozīcijā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Savukārt sieviešu konkurencē Andai Litai Vāverei, sasniedzot savu personīgo rekordu 113 punkti, izdevās ieņemt 15.vietu.

Vīriešu konkurencē uzvaru izcīnīja Jakubs Tomečeks no Čehijas, kamēr sieviešu konkurencē labākā izrādījās Ambera Hila no Lielbritānijas.

Sestdien sacentās arī Latvijas jaukto pāru komanda ar Vāveri un Upelnieku sastāvā, taču starts neizvērtās veiksmīgs un Latvijas duets noslēdza sacensības 22.vietā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.