Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Kvalitatīvi garāžas vārti jūsu īpašuma drošībai

Ļoti bieži cilvēki garāžu izmanto ne tikai automašīnu novietošanai, bet arī dažādu citu saimniecībā noderīgu lietu uzglabāšanai, piemēram, velosipēdu vai dārza tehnikas. Tā ir daudzfunkcionāla telpa, kas palīdz efektīvi organizēt savā īpašumā esošās lietas, kurām mājās neatliek brīvas vietas. Tieši tādēļ garāža ir viens no iecienītākajiem garnadžu mērķiem. Lai parūpētos par garāžas drošību, viens no galvenajiem priekšnosacījumiem ir kvalitatīvi vārti.

Uzticami garāžas vārti no “RIPO International”

Vietējais ražošanas uzņēmums “RIPO International” nodarbojas ar vārtu, tajā skaitā arī garāžas vārtu, izgatavošanu jau vairāk nekā 30 gadus. Uzņēmuma darbības laikā ir uzkrāta ievērojama pieredze un iegūti nozīmīgi sadarbības partneri. Klientiem tiek piedāvāti augstas kvalitātes un pēc individuāliem parametriem un vajadzībām izgatavoti garāžas vārti:

  • paceļamie vārti – šie vārti ir ilgmūžīgs drošības risinājums, jo ir izgatavoti no divām metāla plāksnēm, starp kurām ir siltumizolējošs pildījums. Uzņēmuma lielā pieredze ir ļāvusi izstrādāt gadiem ilgi pārbaudītu un uzticamu vārtu pacelšanas mehānismu.
  • veramie vārti – ērts un vienkārši uzstādams drošības risinājums. Vārti nodrošina ērtu un ātru iekļūšanu garāžā. Šis ir daudz klasiskāks, taču vēljoprojām mūsdienīgs vārtu veids, kas lieliski papildina īpašuma arhitektūru.
  • ruļļu vārti – lielisks risinājums garāžām, kurām klasiskie vārti nav ieteicami vai tos nav iespējams ierīkot. Ruļļu vārti ir paredzēti ierīkošanai virs ailes garāžas ārpusē, taču pēc pieprasījuma tos ir iespējams iebūvēt arī telpas iekšpusē.

Moderna automātika ērtai vārtu lietošanai

“RIPO International” pakalpojumu klāstā ietilpst arī garāžas vārtu aprīkošana ar uzticamu automātisko vēršanās sistēmu. Vārtu aprīkošanā tiek izmantota Vācijā ražotā Maratnec vārtu automātika, kas sniedz vairākās būtiskas drošības un lietošanas priekšrocības.

Automātiskās vēršanās sistēma ievērojami atvieglo garāžas vārtu lietošanu. Nav vajadzības izkāpt no auto, lai atvērtu vārtus, jo to var izdarīt ar tālvadības pulti vai PIN kodu. Tas ne tikai ietaupa laiku, bet arī paaugstina fizisko drošību. Vērts pieminēt, ka īpaši noderīgi tas ir nakts stundās.Automātika paaugstina arī paša īpašuma drošību, jo piekļuve vadības mehānismiem ir tikai piederošām personām. Mūsdienīgās automātikas aprīkotas ar visiem vajadzīgajiem drošības sensoriem, kas novērš nejaušas sadursmes ar vārtiem, kā arī uzticams akumulators ļauj vārtiem darboties pat tad, kad īslaicīgi nav elektrības. Tāpat vārtu automātika palielina īpašuma vērtību, jo ar kvalitatīviem drošības elementiem aprīkots īpašums tiek augsti novērtēts.

Kāpēc iegādāties garāžās vārtus pie «RIPO International»

Uzņēmuma daudzu gadu pieredze ir devusi iespēju augt un attīstīties, izzinot klientu vēlmes un uzlabojot produktu kvalitāti. “RIPO International” konkurences priekšrocības ir devušas iespēju iegūt stabilu klientu loku un viņu uzticību gan vietējā, gan starptautiskā tirgū:

  • individuāla pieeja katram klientam;
  • plašs preču klāsts par konkurētspējīgām cenām;
  • kvalitatīvi izejmateriāli no pasaulē atzītiem un uzticamiem ražotājiem;
  • pilns serviss no konsultācijām līdz uzstādīšanai un garantijas servisam;
  • laipna un profesionāla klientu apkalpošana;
  • produkcijas atbilstība ES jaunās pieejas direktīvās noteiktajām prasībām.

Uzzināt vairāk par garāžu vārtu modeļiem un tos pasūtīt varat ripointernational.lv.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.