Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

FOTO: Latvijas komandu čempionāts novusā Bauskā

«Bauskas» novusa komanda jau vairākus gadus pamanās noturēties spēcīgākajā Latvijas komandu novusa līgā, lai arī lielu panākumu nav. Šogad viena no otrās kārtas sacensību vietām 29. janvārī bija Bauskā- stadiona manēžā, kur ar vietējo komandu spēlēja vienība no Ventspils «Vektors» un divas komandas no Rīgas «Rokāde» un «Rīgas satiksme».

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Foto: Uldis Varnevičs

Jau pirmais mačs ar «Vektors» komandu parādīja, ka baušķeniekiem klāsies grūti – katrā kārtā izdevās vai nu uzvarēt vienu maču, vai gūt pāris neizšķirtus. Komandu cīņa parasti beidzas, sasniedzot 26 punktu robežu, bet pēc trešās kārtas Ventspils vienībai bija vēl 25 punkti un nācās spēlēt ceturto kārtus, kas neko būtisku nemainīja – zaudējums ar 7:33.

Nākamie nāca pretim pašreizējie turnīra līderi «Rīgas Satiksme» – reizē arī ar Latvijas bijušajiem čempioniem bagātākā komanda. Šeit gan baušķenieki parādīja raksturu. Vairākas uzvaras izcīnīja S. Bednarčiks, veiksmīgi spēlēja arī pārējie komandas locekļi. Pirms pēdējās piektās kārtas viesi bija vadībā tikai ar diviem punktiem, bet tieši pēdējā kārtā «Rīgas Satiksme» parādīja savas spējas, uzvarot četrus mačus, noslēdzot vienu neizšķirti un kopvērtējumā gūstot uzvaru 29:21. Mājiniekiem atkal nekā.

Pēdējais mačs bija ar komandu «Rokāde». Spēlē ar baušķeniekiem viesi pilnībā parādīja savu spēku – beigās zaudējums ar 13:27.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (1)

  1. Bauskas komanda stabili atrodas pēdējā vietā komandu cīņā Latvijā. Latvijas novusa reitings 2021 gadu nobeidzot labākais no Bauskas bija Lauks-41 vieta Latvijas reitingā, Pavilons ,nezinu vai vispār māk spēlēt novusu vārda tiešajā nozīmē Bauskas 272 vietā !!!! 272 vietā Latvijā….. urā urā urā Lasiet vairāk http://www.novuss-lnf.lv/individualie-koeficienti-un-reitingi

    1
    1
Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.