Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Visā Latvijā iestājies atkusnis

Svētdienas rītā gaisa temperatūra Latvijā ir 0..+2 grādi, Kurzemē līdz +4 grādiem, liecina dati no meteoroloģisko novērojumu stacijām.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Foto: pixabay.com

Debesis pārsvarā apmākušās, vietām nelieli nokrišņi, stiprāk līst un snieg Kurzemē.

Sniega sega novērojumu stacijās Kurzemē pārsvarā nokususi, bet daudzviet Vidzemē un Latgalē saglabājas vairāk nekā 20 centimetrus bieza sniega kārta. Dziļākais sniegs ir Alūksnē – 34 centimetri.

Pastiprinās dienvidu, dienvidrietumu vējš; tā ātrums brāzmās valsts lielākajā daļā pagaidām nepārsniedz desmit metrus sekundē.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Rīgā, pūšot mērenam dienvidu, dienvidrietumu vējam, gaisa temperatūra ir +1 grāds.

Svētdien Latvijā būs lietus un sniegputenis, vietām Kurzemē līs stipri, savukārt vietām Vidzemē snigs stipri, prognozē sinoptiķi. Dienvidu, dienvidrietumu vējš brāzmās pieņemsies spēkā līdz 12-17 metriem sekundē, no rīta Kurzemes rietumkrastā – līdz 19 metriem sekundē.

Debesis būs apmākušās, ceļi – slideni. Gaisa temperatūra 0..+4 grādi.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Rīgā gaidāms lietus un slapjš sniegs, gaisa temperatūra +2 grādi, dienvidu vēja ātrums brāzmās sasniegs 14 metrus sekundē.

Laikapstākļus nosaka plašs ciklons, tā centrālā daļa ir Norvēģu jūrā un Skandināvijā. Atmosfēras spiediens jūras līmenī no 993 hektopaskāliem Ziemeļkurzemē līdz 1001 hektopaskālam Latgales dienvidos.

Kurzemē spēkā Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra brīdinājums par ūdens līmeņa paaugstināšanos upēs un ezeros, applūdīs palienes un zemākās vietas.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (3)

  1. Ja bet bet ne katrs atkusnis nes pavasari..ne katra aizrausanas milu lidzi nes..ka tai dziesmaa

  2. Laiks ir tumss un drums bez saules kurs rada lielu nogurumu..domaju ka daudzi cilveki ir nogurusi no si laika un laikmeta..tikpat druma ka sis laiks…

  3. Es gaidu martu..kad saulite paradisies un vares priecaties par pirmajiem sniegpyljsteniem rosities siltumnica ap stadinuem sakopt apkartni un aizmirst internetu..jo patiesibaa tas ir kaitigs ar loti negativu info.kas nomac.

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.