Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Bauskas un Iecavas ugunsdzēsēji palīdz slāpēt liesmas degošā mājā Sesavā

Vakar, 7. februārī, pēcpusdienā Uzvaras ielā Bauskā divstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā dega sodrēji 1 m2 platībā, informē Viktorija Gribuste, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Foto: jelgava.lv

Savukārt plkst. 15.48 Bauskas un Iecavas ugunsdzēsēji glābēji devās palīgā kolēģiem uz Jelgavas novada Sesavas pagastu, kur dzīvojamajā mājā bija izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka divstāvu daudzdzīvokļu mājā ar atklātu liesmu deg otrais stāvs, jumts un starpstāvu pārsegums kopumā 230 m2 platībā. Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās no ēkas evakuējās trīs cilvēki. Dzēšanas darbos piedalījās Elejas, Jelgavas, Bauskas un Iecavas ugunsdzēsēji glābēji.

Ugunsgrēka izplatīšanos izdevās ierobežot plkst. 19.44, bet dzēšanas darbi noslēdzās plkst. 22.09. Diemžēl dzēšanas darbu laikā ugunsdzēsēji glābēji nedzirdēja dzīvokļos skanam dūmu detektorus.

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 7. februāra plkst. 6.30 līdz 8. februāra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona brigāde saņēma 11 izsaukumus – trīs uz ugunsgrēku dzēšanu, septiņus uz glābšanas darbiem, un vēl viens izsaukums bija maldinājums.

Savukārt visā Latvijā VUGD kopumā saņēma 73 izsaukumus – 11 uz ugunsgrēku dzēšanu, 54 uz glābšanas darbiem, bet astoņi izsaukumi bija maldinājumi.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.