Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Pašvaldību vadītāji šodien tiksies ar Valsts prezidentu; sarunās piedalīsies arī Aivars Okmanis

Pirmdien, 27.martā, Rīgas pilī pašvaldību vadītāji tiksies ar Latvijas Valsts prezidentu Egilu Levitu, lai akcentētu pašvaldībām būtiskākos jautājumus un atskatītos uz pēdējo gadu izaicinājumiem dažādās valstiski nozīmīgās jomās. Ar prezidentu tiksies arī Bauskas novada domes priekšsēdētājs Aivars Okmanis, portālu informēja Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) pārstāve Liene Užule.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Viņa atklāja, ka pasākuma laikā ar uzrunu uzstāsies Valsts prezidents E.Levits un Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdis Gints Kaminskis. Pirmdien paredzēts kopīgi izskatīt tādus svarīgus jautājumus kā administratīvi teritoriālā reforma – pakalpojumu pieejamība iedzīvotājiem un tautsaimniecības izaugsme novados, drošības stiprināšana un situācija enerģētikā, civilajā aizsardzībā, kā arī aktualitātes izglītība un skolu tīkla reformā.

Nozīmīgākos akcentus par minētajām tēmām klātesošajiem prezentēs LPS Reģionālās attīstības un sadarbības komitejas priekšsēdētājs, Liepājas valstspilsētas domes priekšsēdētājs Gunārs Ansiņš, Rīgas metropoles pašvaldību pārstāve, Ādažu novada domes priekšsēdētāja Karīna Miķelsone, LPS Izglītības un kultūras komitejas priekšsēdētāja, Jelgavas valstspilsētas priekšsēdētāja vietniece Rita Vectirāne un LPS Tautsaimniecības komitejas priekšsēdētājs, Bauskas novada domes priekšsēdētājs Aivars Okmanis.

Sarunā piedalīsies vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Māris Sprindžuks, ekonomikas ministre Ilze Indriksone un izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša.

Tikšanās laikā paredzēta arī diskusija un viedokļu apmaiņa.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (15)

  1. Veltīga laika un naudas izšķiešana!!!!
    Ko no tā nespējnieka pūkainā vispā gaidīt? Ko viņš var?

    22
    11
  2. Kāpēc ir liegti komentāri rakstam_Bauskas slimnīcu turpinās vadīt Margarita Epermane ??? Kāpēc viņa ir neaizkaramo kārtā,kā izpildirektors varēja atcelt konkursa rezultātu???

    36
    2
  3. Ne jau izpirddirektors romanovs par konkursa rezultātiem uz slimnīcas vadītāja amatu izlēma … savu vārdu teica okmanis.. punkts un beigta balle ..tā lūk.

    10
    10
  4. kurā baznīcā zvanīts, ka šo kādreiz prestižo auto, vismaz daudzu domās, pēc 31. maija nenorakstīs šrotā?

    1
    1
  5. Kāpēc vispār jārīko konkursi,ja jau izpildirektors var neapstiprināt? Tad jau iznāk,ka izdotā nauda komisijas darbam jāatmaksā valstij izpilddirektoram un konkursus uz ieņemajiem amatiem vairs nerīkojam,bet savējos saliks amatos izpildvara???? Deputāti,kas jūs tur esat nozombēti,ka jūsu vietā vvisu lemj kaut kāds vīriņš???

    29
    3
  6. Zakis tup un acis bola nenāk zakim laukā ola, apzvēri pie savu ausu turpmāk neielaisties vairs ar strausu.

    18
    1
  7. Es gan uzdrošinātos Levita k. pavaicat tikai vienu- cik ilgi tas tranzīts smirdīnas šo pilsetu!?…

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.