Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

NA Bauskas nodaļa ievēl jaunu vadītāju

Šonedēļ Bauskā notika Nacionālās apvienības (NA) Bauskas nodaļas biedru kopsapulce, kurā tika ievēlēts jauns vadītājs un vadītāja vietnieki.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

NA Bauskas nodaļas pilnsapulcē šā gada 28. martā nodaļas vadītāja amatā ievēlēts Raitis Ābelnieks. Sapulcē tika nolemts, ka turpmāk vadītājam būs arī divi vietnieki, kas pārstāvēs bijušajos Iecavas un Vecumnieku novados dzīvojošos partijas biedrus. Par vietniekiem iecēla Vēsmu Petruševicu no Vecumnieku puses un Vilni Gailumu no Iecavas.

NA Bauskas nodaļas vadītājs Raitis Ābelnieks precizēja, ka šobrīd Bauskas nodaļā ir 41 biedrs. Viņš norādīja , ka pirms administratīvi teritoriālās reformas atsevišķas nodaļas bija arī Iecavas un Vecumnieku novadā. 2021.gada nogalē norisinājās visu triju nodaļu apvienošanas pilnsapulce, kurā par Bauskas nodaļas vadītāju ievēlēja Daini Rijkuri, bet par vietnieku Raiti Ābelnieku.

Iepriekš R. Ābelnieks „Tēvzemei un Brīvībai/LNNK” Bauskas nodaļu vadīja kopš 1999.gada, vēlāk notika apvienošanās ar  „Visu Latvijai!”, kurai šeit atsevišķas nodaļas nebija, bet Bauskas novadā dzīvoja vairāki biedri.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

NA Bauskas nodaļas sanāksmes notiek caurmērā reizi ceturksnī. Ja Bauskas novadu apmeklē kāds no NA ministriem, tad viņa darba vizītes noslēgumā notiek tikšanās ar nodaļas biedriem. R. Ābelnieks skaidroja, ka pilnsapulcēs tiek runāts par politikas aktualitātēm gan valstī, gan novadā. Novada vadība atskaitās par paveikto un iecerēto. Tagad Saeimas deputāts Arnolds Jātnieks informē par notiekošo Saeimā, paveikto un turpmāk sagaidāmo.

Par 2025.gada pašvaldību vēlēšanām gan vēl netiek spriests. “Mēs neesam partija, kas darbojas tikai priekšvēlēšanu laikā, kā to dara daži mūsu konkurenti. Ik pa laikam mūs uzmeklē līdzīgi domājoši sabiedrības pārstāvji un izrāda vēlmi pievienoties mūsu partijai. Tad nodaļas sapulcē viņus uzklausām un rekomendējam uzņemšanai NA valdei,” teic R. Ābelnieks.

Foto: no albuma

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (9)

  1. Kas,ko grib to ievēl???…tagad jābūt iedzīvotāju vēlēšanām….kāda jēga tam visām vēlēšanām,ja vēlāk ieliek ko grib

    12
    8
  2. Taktisks gājiens no NA… kad lasīs Rijkuris, tad sapratīs par ko ir stāsts. Lai nedomā, ka citi neko nezina un nemana. Var ziedot ierindnieku, lai izglābtu karali…

    23
    5
  3. Precīzi. Tik diez vai tas glābs tos kangarus. Ceru, ka tautai vairs nebūs tik īsā atmiņa, kā agrāk. Un var jau būt, ka pati NA programma (deklarētā) nav nemaz tik slikta, bet personālijas ir katastrofa. Viņu ieturētais kurss ved uz bezdibeni.

    33
    5
  4. Ja vēlēšanas kaut ko nozīmētu , viņas tiktu nekavējiši atceltas – nevienam nav noslēpums , ka valsts pārvaldē darbojas 25 % darbspējīgo , visiem ir sociālās paketes laba alga , neas nav jādara tikai pareizi jābalso.

    14
    7
  5. NA viskorumpētākā partija netikai Bauskas novadā.Varas vertikāle nokopēta no putina,interesanti cik ilgi vēl maldinās sabiedrību ar saukli Tēvzemai un brīvībai?

    40
    5
Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.