Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

TĪMEKLĪ: Šie Dziesmu svētki ir viens liels organizatorisks murgs

Tviterlietotāju kvēlu sašutumu ir izsaucis Dziesmu un deju svētku organizatoru aizliegums dalībniekiem mēģinājumos ienest jebko ēdamu vai dzeramu. Pat ūdens pudeles pie ieejas liek izliet. Kā norāda vairāki dalībnieki, diemžēl, mēģinājumu teritorijā ir nepietiekams daudzums stāvkrānu, kur uzpildīt tukšās pudeles un veidojas milzu rindas. Ja tajās negrib stāvēt, vienīgā izeja ir pirkt neadekvāti uzcenotu minerālūdeni.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Abavas vīna darītavas īpašnieks Mārtiņš Barkāns uzskata, ka tas ir sponsoru lobisms un notiekošo nodēvē vienā vārdā – zemiski. 

Par striktajiem noteikumiem neizpratnē ir arī svētku dalībniece Kristīne Pūpola.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Uzņēmējs Raimonds Krūmiņš uzskata, ka dalībniekiem piedāvātās pusdienas neatbilst to cenai. 

Arī ārste Kristīne Pitkeviča ar visu savu medicīnisko izglītību neizprot, kādi veselības apsvērumi ir pamatā prasībai pie ieejas izliet ūdens pudeli.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (6)

  1. Paši vien ir vainīgi, ka ļauj sevi tā pazemot! Pirms kāda laika nedrīkstēja ne dziedāt, ne dejot, ja nebiji “špricēts”! Un šie dziesmu/deju svētki tik marasmātiski. Ne toreiz, ne tagad pret Cilvēkiem tā nedrīkstēja rīkoties. Taču – ja cilvēki ļaujās, kāpēc gan nevarētu par tiem paņirgāties! Cēli mērķi – jā? Tautas vienotība šajos svētkos – tiešām? Bet aizkulises pārāk nežēlīgas un necilvēcīgas. Attopieties taču reiz, aunu bars!

    13
  2. Ko jūs tur cepieties? Ūdentiņš mums ir un būs,un lietus arī mūs lutina ,ar to ēšanu gan tā pašvakāk ,cerams ka zarnas nesalips.Paldies organizatoriem dievs visu redz, lai veicās….

    2
    1
  3. Izskatās, ka Dziesmu un deju svētki vairs nevieno tautu un tāpēc tie vairs nav vajadzīgi, jo ir virkne neapmierināto, kam nekad un nekas nebūs labi; dažs pat covidu un visu ar to saistīto pamanās piesaukt šo svētku sakarā. Kaut kā šķiet, ka okupācijas laikā notikušie Dziesmu un deju svētki bija tautai vajadzīgāki nekā tagad brīvā Latvijā …

    4
    3
  4. Rīga perifērijas iedzīvotājus uzskata par pāķiem.Nākamos dziesmu svētkus rīkojiet piem.,Latgales koncertzalē Gors vai Kurzemē.Lai rīdznieki iesālas.

  5. Ar varu taču nevienam šajā masu pasākumā neliek piedalīties, arī (dārgās) biļetes var nepirkt. Paši ļaujās un paši nemierā- vai tad tiešām nav citas, jaukākas lietas ar ko nodarboties. Sen jau šiem svētkiem vajadzētu pārveidoties- varbūt iedvesmoties no igauņiem- sanāk, padzied no sirds visiem zināmas tautas diesmas- par ko ne dziesmu svētki. Gājiens TV ļoti emocionāli neizprotams- par ko tik sakāpināts prieks, par ko eksaltēta sajūsma….taču ne par tautas dzīves līmeni un gaidāmajiem elektrības rēķiniem…

    3
    3
Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.