Svētdiena, 21. decembris
Toms, Tomass, Saulcerīte
weather-icon
+5° C, vējš 2.68 m/s, R-ZR vēja virziens
BauskasDzive.lv ikona

Pārdošanā piena izstrādājumi ar zemāku tauku saturu

Kopš jūnija vidus patērētāji var iegādāties divus jaunus «Rīgas piensaimnieka» produktus – balto jogurtu «Zilonītis» bez cukura piedevām un skābo krējumu ar 15 procentu tauku saturu.

Kopš jūnija vidus patērētāji var iegādāties divus jaunus «Rīgas piensaimnieka» produktus – balto jogurtu «Zilonītis» bez cukura piedevām un skābo krējumu ar 15 procentu tauku saturu.
Tā kā baltais jogurts «Zilonītis» ir ražots bez cukura un piedevām, tad to var lietot gan atsevišķi, gan arī gatavojot dažādus ēdienus, piemēram, salātus. «Esmu pārliecināts, ka mūsu jaunie produkti, kas ražoti no augstvērtīga piena, gūs to patērētāju atsaucību, kuri uzturā raduši lietot veselīgu pārtiku,» uzskata akciju sabiedrības «Rīgas piensaimnieks» ģenerāldirektors Arvīds Ušča. Savukārt dietoloģe Lolita Neimane pauž šādu viedokli: «Beidzot Latvijā būs nopērkams tā saucamais naturālais jogurts – bez cukura un citām piedevām. Šāda veida izstrādājumi dod izvēles iespējas uzturā lietot veselīgus produktus tiem Latvijas iedzīvotājiem, kuri slimo ar cukura diabētu, sirds un asinsvadu slimībām, kā arī cilvēkiem ar liekā svara problēmām.»
Akciju sabiedrība «Rīgas piensaimnieks» ir viens no lielākajiem piena pārstrādes uzņēmumiem Latvijā. Tā produkcija tiek realizēta ne tikai Baltijas valstīs, bet arī Eiropas Savienībā.

BauskasDzive.lv ikona Komentāri

BauskasDzive.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.