Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Aicina tirgotājus pieteikties Zemgales Dižtirgum Bauskā

Bauskas rātslaukumā otrajā septembra sestdienā – 9. septembrī, notiks Zemgales Dižtirgus, un līdz 30. augustam Bauskas kultūras centrs aicina amatniekus un mājražotājus pieteikties tirdzniecībai.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Ikgadējais Zemgales Dižtirgus, 9. septembrī Bauskas rātslaukumā norisināsies no plkst. 17 līdz pat pusnaktij, informē rīkotājs, Bauskas kultūras centrs.

Kā skaidro Kultūras centrs, pretendenti dalībai pasākumu norises vietās varēs būt sadarbības partneri – izklaides, radošo darbnīcu, sporta aktivitāšu nodrošinātāji, sponsori, atbalstītāji. Protams, Gadatirgus dalībnieki, kuri: ir mākslinieki, dizaineri, amatnieki un mājražotāji, stādu audzētāji, Bausku prezentējošu zīmolu un suvenīru ražotāji un tirgotāji u.tml.. Neatbalsta rūpnieciski ražotu preču tirgotāju dalību (izņēmums var būt oriģinālā dizainā apdrukāta, rūpnieciski ražota produkcija).

Tāpat dalībai tiek aicināti nišas produkcijas pārtikas preču (kafija, saldējums, cukurvate, popkorns, konditoreja u.tml.) tirgotāji, kuri reģistrējuši darbību Latvijas Republikas likumdošanā noteiktā kārtībā; piedāvā apmeklētājiem saistošu un pasākumam atbilstošu produkciju, maksimāli ātru un vizuāli pievilcīgu apkalpošanu. Sabiedriskie ēdinātāji (ar vai bez tiesībām tirgot alkoholiskos dzērienus), kuri reģistrējuši darbību Latvijas Republikas likumdošanā noteiktā kārtībā, piedāvā daudzveidīgu, apmeklētājiem saistošu un pasākumam atbilstošu produkciju, maksimāli ātru apkalpošanu vizuāli pievilcīgā atmosfērā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Organizators Bauskas kultūras centrs Zemgales Dižtirgus rīkošanai par mērķiem izvirzījis Bauskas pilsētas un novada popularizēšanu iedzīvotāju, kā arī viesu un tūristu vidū. Tāpat mērķi ir nodrošināt iedzīvotājiem un viesiem pieejamu un daudzveidīgu dažādu amatnieku, mājražotāju un citu amatu meistaru radītu produkciju, kā arī veidot mūsdienīgu, aktuālu un dažādām sabiedrības grupām un slāņiem saistošu pasākuma programmu Bauskas rātslaukumā.

Tirgotāju reģistrācijas anketa un tirdzniecības nolikums ieejams: https://kultura.bauska.lv

Fotoattēlos – kadri no iepriekšējos gados rīkotā Dižtirgus, foto autors: Ivars Bogdanovs, no “Bauskas Dzīves” arhīva.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.