Piena produktu ražošana Latvijā kopumā 1999. gadā samazinājusies par 15 procentiem. Akciju sabiedrības «Bauskas piens» ekonomiste Alaida Dīcmane atzina, ka daudzums vien neraksturo ražošanu.
Piena produktu ražošana Latvijā kopumā 1999. gadā samazinājusies par 15 procentiem. Akciju sabiedrības «Bauskas piens» ekonomiste Alaida Dīcmane atzina, ka daudzums vien neraksturo ražošanu.
«Bauskas piens» iegulda lielu darbu augstvērtīgu un veselīgu produktu ražošanā. Pērn pieaugusi siera realizācija.
Bauskā ražotajam jogurtam tiek pievienotas Tukuma rajona «Pūres ceha» dabiskās augļu un ogu piedevas. Tas uzlabojis produkta garšu un kvalitāti. Savukārt sviesta «Stelpe 2000» sastāvā 70 procentu ir augu tauku.