Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Bauskas novada domes sēdē apstiprinās komisiju sastāvu

Bauskas novada domes sēdē 24. februārī deputāti plāno lemt par 88 jautājumiem, no kuriem gan 48 saistīti ar dažādiem nekustamā īpašuma izmaiņu, īres vai citu veidu jautājumiem. Tiesa, tikko finanšu komitejas sēdes dienā pievienoja vairāk nekā desmit jautājumus, kas nozīmē, ka izskatīto tēmu var būt vairāk.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Plānots lemt par vairāku komisiju sastāvu apstiprināšanu – par nekustamo īpašumu atsavināšanas komisijas un nolikuma apstiprināšanu, par sporta lietu komisijas izveidošanu un nolikuma apstiprināšanu, par Bauskas novada pašvaldības dzīvokļu komisijas izveidošanu, kā arī par četru apvienību nekustamā īpašuma iznomāšanas komisijas un nolikuma apstiprināšanu.

Plānots apstiprināt vai veikt izmaiņas 12 nolikumos un noteikumos. Bauskas novada domes deputāti apstiprinās arī vairāku projektu iesniegšanu konkursiem ar cerību iegūt finansējumu projektu īstenošanai – tā ir Brunavas pagasta Liepu ielas pārbūve, Viļa Plūdoņa muzeja dzīvojamās mājas restaurācija, daudzfunkcionālā sociālo pakalpojumu centra izveide Iecavā, Baldones ielā, Vecumnieku mūzikas un mākslas skola piebūve un Īslīces kultūras nama zāles izgaismošana un apskaņošana.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.