Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Sumināti Bauskas novada ugunsdzēsēji glābēji

Atzīmējot Latvijas Republikas proklamēšanas 105. gadadienu un godinot ieguldījumu Latvijas un tās iedzīvotāju drošības stiprināšanā, šonedēļ Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Zemgales reģiona pārvaldes (ZRP) nodarbinātajiem tiks pasniegti Iekšlietu ministrijas un VUGD apbalvojumi.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Apbalvojumu pasniegšana notiks svinīgajos pasākumos Jelgavā un Rīgā vai dežūrmaiņas laikā, tādējādi godinot tos cilvēkus, kuri snieguši ieguldījumu VUGD un Latvijas attīstībā, izrādījuši drosmi un priekšzīmīgi pildījuši dienesta pienākumus, informē Viktorija Gribuste, VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore.

 Apbalvojumi piešķirti arī Bauskas novada amatpersonām.

Ar VUGD III pakāpes apbalvojuma zīmi «Par priekšzīmīgu dienestu» apbalvots kaprālis Ingars Ķiselis – Bauskas daļas ugunsdzēsējs glābējs.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Ar VUGD Godarakstu apbalvoti: kaprālis Arnolds Dāboliņš – Bauskas daļas ugunsdzēsējs glābējs (autovadītājs) – un kapteinis Aleksandrs Falučko – Bauskas daļas vada komandieris.

VUGD Pateicība izteikta kaprālim Artūram Kauliņam – Vecumnieku posteņa vada komandiera vietniekam – un seržantam Kristapam Lisovskim – Vecumnieku posteņa vada komandiera vietniekam.

VUGD Zemgales reģiona pārvaldes Pateicība izteikta kaprālim Edgaram Trūpam – Iecavas posteņa vada komandiera vietniekam; kaprālim Edmundam Baumanim – Iecavas posteņa ugunsdzēsējam glābējam (autovadītājam); kaprālim Oskaram Uļinskim – Iecavas posteņa ugunsdzēsējam glābējam.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

VUGD sveic visus apbalvotos un pateicas par viņu darbu un ieguldījumu Latvijas drošības stiprināšanā.

Foto: VUGD

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (6)

  1. Pie mums jau Bauskas novadā ierasts katru gadu apbalvot ugunsdzēsējus,policistus un skolotājus,medmāsas… ar to arī visi apbalvojumi beidzas it kā citu profesiju,amatu Bauskas novadā nebūtu!!!! Nožēlojami,ka tas notiek katru gadu,dažu labu jau rotācijā apsveic trešo un ceturto reizi….nožēlojami!

    16
    11
  2. Lai uzraksta cik tie baltajas źaketes saņema premiju šogad pa to jau visur runaja televizija,parejiem Tikai diplomi kurys Pakaļà pat iebazt nevar ..

    7
    3
  3. Kas tev liedza citu profesiju pārstāvjus virzīt uz pašvaldības apbalvojumiem, slinkums uzrakstīt iesniegumu?

    4
    1
  4. Vai tad novada valdība,viņu vietnieki,pagastu pārvaldnieki neredz,kuri cilvēki ir teicami darba darītāji,labi profesionāļi un nevar viņus izvirzīt apbalvošanai? Tas taču ir viņu darbs.

    4
    1
Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.