Ne vienmēr pie gaļas jāēd kartupeļi vai rīsi.
Ne vienmēr pie gaļas jāēd kartupeļi vai rīsi.
Kopā ar vistu labi garšo apcepta, iepriekš ar ķiploku ierīvēta baltmaize.
Nepieciešamie produkti: 3 gabali vistas filejas vai vistas krūtiņa, mazā «Franču» baltmaize, viena paprika, viens tomāts, pāris daiviņu ķiploka. Var papildināt ar novārītiem saldētiem vai konservētiem dārzeņiem, svaigu Ķīnas kāpostu.
Baltmaizes šķēles sagriež smalkāk un pannā, neapsedzot ar vāku, apcep eļļā zeltaini brūnas, kopā ar sakapātiem ķiplokiem. Sautējamā katlā apcep vistas gaļas gabaliņus, kam pārber garšvielas – «Vegetu», karija pulveri vai sāli un piparus. Kad gaļa mīksta, katlā karsēt ber rupji sagrieztu papriku, tomātus. Visam pārber apceptās baltmaizes gabaliņus.
Šādi salāti ēdami karsti. Tos var pasniegt arī atdzisušus, uz šķīvja liekot Ķīnas salātu lapas.