Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Šodien atkārtoti tīrīs Bauskas ietves un ielas

Ceturtdien, 18. janvārī, Bauskā gan ietves, gan ielas tīrītas un kaisītas ar pretslīdes materiāliem no pulksten 3 līdz pulksten 7, portālu informēja SIA “Vizii Urban” valdes priekšsēdētājs Valdis Purvinskis.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Rīgas ielas šķūrēšanu veic SIA “Vizii Urban” strādājošais Jānis Spriņķis. Foto: Ivars Bogdanovs
 

“Tīrīta tika visa pilsēta, tomēr jāņem vērā, ka tik intensīvas un ilgstošas snigšanas laikā ielas salīdzinoši ātri var pārklāt sniega sega. Apgrūtināti braukšanas apstākļi ir visā Latvijā, autovadītājiem ir jābūt īpaši uzmanīgiem, izvēloties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērojot drošu distanci ar priekšā braucošajiem transportlīdzekļiem,” teic V. Purvinskis.

Šonedēļ SIA “Vizii Urban” tehnikai grūtības sagādāja Krasta ielas nelielais paugurs. VIDEO: Uldis Varnevičs

V. Purvinskis atzīmē, ka visos maršrutos veicamie darbi ir vienādi – ceļi un ietves tiek gan tīrītas, gan kaisītas ar pretslīdes materiāliem, tomēr atsevišķās ielās, kur satiksmes intensitāte ir neliela, var gadīties, ka sāls nav iedarbojies pietiekami efektīvi.

Viņš papildina, ka šodien no pulksten 11 ietvju un ceļu tīrīšana, kaisīšana Bauskā tiks veikta atkārtoti.

Roberts Lavrinovičs (no kreisās) un Māris Mārtiņkrists atbrīvo ietvi no sniega. Foto: Ivars Bogdanovs
 

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (20)

  1. Ņemot vērā uzņēmēja jaudu, patiešām – ļoti svarīgs notikums. Gar logiem jau aizbrauca, trotuārs tīrs.

    7
    4
  2. Nu nezinu gan, man gar logu joprojām neviens nav aizbraucis un nevienu neesmu redzējusi, kā sūnu ciemā. Nemāk urbāņi strādāt. Viņi liek strādāt sālim, ko kaisa uz nebēdu un domā laikam, ka visas problēmas būs atrisinātas.

    16
    2
  3. Uldis tāds dikti aizelsies, laikam klupdams krizdams pa pukenām skrējis filmēt šo bestsellera vērto video. Cilvēkam nonākušam grūtā situācijā būtu jāpalīdz nevis jāfilmē,bet tāds jau Bauskas dzīves stils, ka tik nokritizēt kāda darbu.

    9
    8
  4. Ja ar ielu tīrīšanu ir nu tā, ar Dievu uz pusēm, tad situācija ar ietvēm ir gana katastrofāla. Par, ja traktoriņš kādreiz nobrauc, abās pusēs izveidojas vaļņi. Normāli būtu, ja sētnieki to pielabotu, bet nekas tāds vispār nenotiek. Un vēl, kurš plānprātiņš Rātslaukumā izvēlējās sniegu sastumt tieši tur, kur gājēju ietve??? Iepriekšējos gados sniega kalns tika veidots laukuma malā, kur nevienam netraucēja. Šajā uzņēmumā kaut kādi pilnīgi idioti.

    30
    1
  5. Sētnieku tak ir palicis ļoti maz un te var redzēt kā iepriekšējā uzkopšanas serviss bija labāks daudz labāks , bet fantastiskas urbāns liek vilties ar katru reizi kad notiek snigšana netiek galā pavisam ps. tas traktoriņs laikam ir mākslinieks kas rats laukumā izveidoja čupiņu priekšiniek ja lasi tad palūdz darbiniekam kad šķurē lai savu savākto sniegu ar lapstu nestum mašīnai zem bampera ka izbraukt no tās čupas nav iespējams traktors bija vidēji liels zaļā krāsā ar sarkanu kaisitaju tas nav smuki.

    5
    1
  6. Nepiekrītu – liels , zaļš traktors ar sarkanu kaisītāju ir smuki, bet vispār tā ir gaumes lieta.

    8
    2
  7. Malači, var redzēt ka centīgi strādā. Viss ir izbraucams un nokaisīts. Paldies Vizii Urban!
    P. S. Kopš kura laika Rātslaukumā ir gājēju ietve? Ir kāda zīme ko neievēroju?

    5
    23
  8. Un kā tad tu iedomājies šim gigantam palīdzēt? Ar smilšu kravu? Laikam būs pats slikti ar sāli nokaisījis, tik nu jau maziņš tas kalniņš, bet kārpās kā negudrs un tāpat augšā netika, bet traktors izvilka. Nezinu ko tas Vizii Urban darītu, ja te ziema valdītu vairākus mēnešus.

  9. diez kuram lielāka jauda, sarkanajam traktoriņam, vai tiem diviem sniega lāpstas cilātājiem, fotogrāfijās redzamajiem? Varbūt, arī ielas no sniega atbrīvot labāk uzticēt cilvēkiem ar lāpstu pārī strādājot, rezultāts labāks kā mazjaudas traktoriņam, vismaz līdz attīrāmās virsmas segumam šie divi tikuši, bet traktoriņš nekā, tīra cik vien var, vien balts, kā balts…

    10
  10. Nekas līdz galam netika izdarīts, ārpus jebkuras kritikas! Pa maz darbinieku tas Urbanam ir jāsaprot! Nevar tikt galā ar tik maz cilvēkresursiem cik ir!
    Kas pavasarī sakartos sajāto zālienu Korfa parkā??? Tur nav tik plati trotuāri kā ir nošķūrēts!!!!

  11. Tīrīja gan!Tikai 6:17 neko netīrīja.Ja nu vienīgi traktors brauca pāri Mūsas tiltam!Tai pat laikā Pir Maxima Slimnīcas ielā !Viss ir kārtīgi sakopts! Tur laikam cita ,,republika “?Kāds Somijas vai Sweden apgabals!

  12. Kāpēc ceļu uz Uzvaru netīra!No rīta nevar izbraukt.
    Kā nav kauns!Brauc kā gribi.Ceļi no rīta jāiztīra kā bija agrāk.
    Jāved bērni uz skolu.Bail braukt!

  13. braucējai – izcel pēcpusi no sava auto un tad sapratīsi, ka Rātslaukumam visapkārt ir ietve. Šobrīd ar sniegu sašķūrēts kalns vietā, kas paredzēta gājējiem.

    7
    1
  14. Interesanti, ka autobusu šoferi, zemnieki, celtnieki un daudzi citi neplātās avīzē ko viņi dara vai darīs. Viņi dara konkrētā laikā konkrēti nepieciešamos darbus. Tas liecina par profesionālismu un darba kultūru. Sniega tīrīšanas publiskošanai jēga ir tikai lai novāktu mašīnas no ielu malām. Labs profesionālis ir gandrīz nemanāms, gandrīz nerada problēmas, bet viss ir izdarīts laikā un labā kvalitātē.

  15. nu nekas , lai tagad pacīnās)))vasarā varēs bezmaz neko nedarīt- laiskojoties saulītē))) lai tik neaizmirst puķītes aplaistīt)))

    3
    1
  16. Nedzīvojam Āfrikā, sals nāks un dzelzs
    Sniegs nāks un snigs
    Antarktīdā arī nē
    Nāks mūs un cels rīts vasarīgs
    ……..
    Kaspara Dimitera vecā dziesma

  17. sestdien ietves vietām galīgi netīrītas.,. cik redzeju,urbana traktors braukajas dīkā pa šoseju ar kaisamo bunduli pakaļā.,.

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.