Rundāles pils restorāns saņēmis starptautiskās pavāru žūrijas atzinīgu novērtējumu.
Rundāles pils restorāns saņēmis starptautiskās pavāru žūrijas atzinīgu novērtējumu. To 15. martā rakstveidā apstiprinājis Alens Gišuā – viens no izcilākiem Francijas pavārmākslas speciālistiem. Vērtēšanas procesā bija iesaistīti arī Latvijā akreditētie Francijas vēstniecības diplomāti, kuri koordinē Francijas un Latvijas pavāru sadarbības projektu. Sanita Millere informē, ka restorāna darbības augstais novērtējums radījis iespējas arī Rundāles pils restorāna pavārmākslas meistariem kļūt par projekta dalībniekiem.
No 14. līdz 17. martam Rīgā notika 2. starptautiskā viesnīcu, bāru, restorānu, veikalu aprīkojuma un pārtikas produktu izstāde. Konkursā piedalījās arī Rundāles pils restorāns.