Nepieciešami divi vistas filejas gabaliņi, divi prāvi puravu kāti, kārbiņa konservētas kukurūzas, sojas mērce, divas ēdamkarotes augu eļļas.
Nepieciešami divi vistas filejas gabaliņi, divi prāvi puravu kāti, kārbiņa konservētas kukurūzas, sojas mērce, divas ēdamkarotes augu eļļas.
Vistas gaļu sagriež mazos gabaliņos, uzlej mazliet sojas mērces, krietni izmīca. Pēc apmēram 30 minūtēm gaļu uz pannas eļļā apcep zeltaini brūnu. Sagrieztus puravus ber pannā un uz lēnas uguns sautē kopā ar gaļu apmēram 15 minūšu. Pieber kukurūzu un visu kopā vēlreiz uzkarsē. Sāls nav nepieciešama, jo sojas mērce ir pietiekami pikanta. Var izmantot arī žāvētas vistas gaļas gabaliņus. Tos pievieno salātiem, kad puravi eļļā izsautēti (apmēram piecas minūtes). Pie šiem salātiem labi garšo «Spilvas» tomātu mērces ar piedevām – «Ķīnas» ar ananasu gabaliņiem vai «Picas» ar šampinjoniem.