Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Vecumnieku dārtisti gūst panākumus Bauskas novada sporta spēlēs

Sestdien, 9. aprīlī, Bauskas sporta manēžā norisinājās Bauskas novada ziemas–pavasara sporta spēles šautriņu mešanā. Kopumā sacentās astoņas komandas – “Bauska”, “Vecumnieki”, “Īslīce”, “Gailīši”, “Vecsaule”, “Rundāle”, “Brunava” un “Mežotne”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Sacensību tiesnese Areta Kovaļevska pastāstīja, ka nosauktās vienības spēles aizvadīja divās apakšgrupās, no kurām trīs labākās tālāk cīnījās par iekļūšanu finālā. Pēc sīvām cīņām no apakšgrupām izkļuva Bauskas, Brunavas, Vecumnieku, Gailīšu, Vecsaules un Īslīces spēlētāji.  

Brunavas komandas sportisti. Foto: no albuma.

Bauskas un Brunavas sportistiem, izkļūstot no apakšgrupas kā pirmajiem, bija nodrošināta vieta cīniņā par godalgotajām vietām. Savus spēkus turpināja  rādīt Vecsaules komanda ar Īslīci, Vecumnieki – ar Gailīšiem. Šajos mačos spēcīgākie bija īslīcieši un Vecumnieku dārtisti, līdz ar to pusfinālā Bauskas komandas pretinieki bija Īslīces komanda, bet Brunavai – Vecumnieki.

Pusfinālā Vecumnieku sportisti pārspēja brunaviešus, bet Bauska – Īslīces komandu,  un finālā tikās Vecumnieku un Bauskas spēlētāji.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Sīvas cīņas, emocijas, veiksme, neveiksmes, tas viss vainagojās ar Vecumnieku komandas uzvaru, kas ar rezultātu 2:1 kļuva par Bauskas novada ziemas–pavasara sporta spēļu uzvarētājiem. Trešajā vietā Brunavas komanda, ceturtie – īslīcieši.

Vecumnieku, uzvarētāju, komandā spēlēja Olita Simaško, Lonija Stare, Ingus Trušinskis un Reno Roga.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.