Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Uzvaras galda tenisā izcīna gan jaunieši, gan pieredzējuši sportisti

Dažādu veidu galda tenisa sacensības aprīlī veiksmīgi aizvadījuši Bauskas un Iecavas galda tenisisti, iegūstot godalgas B grupas sacensībās jauniešiem un uzvarot Latvijas Republikas komandu čempionāta 1. līgā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Kristiāna Anspoka (no kreisās) un Elīza Manavicka ar treneri Aleksandru Šutku.

Reizē aizvadītas arī Iecavas sporta skolas «Dartija» sacīkstes galda tenisā «Lieldienu kauss» jaunajiem galda tenisistiem divās vecuma grupās. Turklāt meiteņu grupā divas sportistes – Alise Kneiže un Le Ngoca Bao Hana – sacensībās piedalījās pirmo reizi. Tā liecina sporta skolas «Dartija» mājaslapas informācija.

Veiksmīgi dubultspēlēs

Iecavas jaunie galda tenisisti – Anastasija Ruda (no kreisās), Hetere Hete Zāģere, Reinis Rozentāls un Monta Milzere kopā ar treneri Egmontu Cildermani. Foto no sportaskoladartija.lv.

Latvijas jaunatnes čempionāts galda tenisā B grupā notika 9. un 10. aprīlī Kuldīgā. Sacensībās startēja galda tenisisti no Kuldīgas, Liepājas, Durbes, Rucavas, Rīgas, Bauskas, Salaspils, Preiļiem un Iecavas.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Visvairāk medaļu ieguva sporta skolas «Dartija» audzēkņi. Heterei Hetei Zāģerei pirmā vieta meiteņu dubultspēlēs, kur viņa spēlēja kopā ar Francisku Liniņu no Preiļiem, trešā vieta jauktajās dubultspēlēs kopā ar iecavnieku Reini Rozentālu un trešā vieta individuālajās sacensībās. Reinis Rozentāls jaukto dubultspēļu medaļai pievienoja sudrabu zēnu dubultspēlēs kopā ar Kristiānu Kivlenieku no Preiļiem, kā arī bija sestais individuālajā vērtējumā 24 dalībnieku vidū. Montai Milzerei un Anastasijai Rudai trešā vieta dubultspēlēs. M. Milzere individuālajās sacensībās bija devītajā, A. Ruda – 11. vietā. Kopā viena zelta, viena sudraba un piecas bronzas godalgas.

Bauskas novada Bērnu un jaunatnes sporta skolai bronzas medaļu vienspēlēs izcīnīja Elīza Manavicka, kopā ar Kristiānu Anspoku viņa ieguva arī otro vietu meiteņu dubultspēlēs.

«Sporta centra «Mēmele»» komanda – Aleksandrs Šutka (no kreisās), Raivis Krastiņš, Roalds Cildermanis un Jānis Jankovskis – izcīnīja pirmo vietu Latvijas komandu čempionāta 1. līgā.
Foto no A. Šutkas albuma.
 

Uzvar pirmajā līgā

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Salaspilī 16. aprīlī notika piektais un noslēdzošais posms Latvijas Republikas 2021./2022. gada sezonas komandu čempionātā galda tenisā. Veiksmīgākā bija Bauskas novada sporta centra «Mēmele» vīru komanda, kas 1. līgā finālā ar 4:1 pieveica «Salaspils GTK 4» vienību un izcīnīja 1. līgas čempionu titulu. Komandā spēlēja Aleksandrs Šutka, Roalds Cildermanis, Raivis Krastiņš, Jānis Jankovskis un Uldis Neimanis. Bauskas komanda spēlēja arī sieviešu augstākajā līgā, bet tur šoreiz neizdevās izcīnīt medaļas. Tā liecina Latvijas Galda tenisa federācijas mājaslapas informācija.

Savukārt Iecavā pirms Lieldienām, 14. aprīlī, notika jau minētās Iecavas sporta skolas «Dartija» sacensības galda tenisā «Lieldienu kauss». Cīņas risinājās divās vecuma grupās, un savā grupā uzvaras izcīnīja Melānija Žikare, Ngujens Thanhs Trans, Ketija Dūmiņa un Kristiāns Štībelis.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.