Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Aicina pieteikties Bauskas novada svētku gājienam

4. jūnijā Bauskas pilskalna estrādē notiks pirmie apvienotā Bauskas novada svētki „Zem zelta ozola zariem”. Svinību ietvaros norisināsies gājiens, kuram jau laikus visi aicināti pieteikties, portālu informēja pašvaldībā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Bauskas novada pašvaldība aicina vietējos uzņēmumus, iestādes, biedrības un ikvienu interesentu pieteikties dalībai svētku gājienā un aicina padomāt par vienotu kolektīva vizuālo noformējumu.

Lai izveidotu gājiena secību, pašvaldība lūdz dalībniekus aizpildīt aptaujas lapu ŠEIT un līdz 6. maijam to nosūtīt e-pastā Bauskas novada izglītības, kultūras, sporta un sabiedrības labklājības departamenta vadītājai Antrai Ozoliņai: antra.ozolina@bauska.lv.

Pašvaldības uzņēmējdarbības un mārketinga departamenta vadītāja Laura Ārente atklāja, ka pirmie novada kopīgie svētki stāstīs par spēcīgo Bauskas novadu Zemgales līdzenumā, aicinot ciemos ikkatru novada iedzīvotāju un viesus. Svētkos dejos, dziedās, spēlēs un sevi radoši parādīs vairāk nekā 1200 amatiermākslas un radošo izpausmju kolektīvu dalībnieki no Bauskas, Bārbeles, Brunavas, Codes, Ceraukstes, Dāviņiem, Gailīšiem, Iecavas, Īslīces, Kurmenes, Mežotnes, Rundāles, Skaistkalnes, Stelpes, Svitenes, Valles, Vecumniekiem, Vecsaules un Viesturiem.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Bauskas novada svētku simbols ir stilizēts zelta ozols, kur četri koka zari simbolizē apvienotos Rundāles, Iecavas, Vecumnieku un Bauskas novadus. Ikkatrs no 20 ozola zariem nosaukts sava pagasta vārdā, veidojot kuplo ozola lapotni stiprajā Bauskas novadā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.