Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Patlaban Bauskas novada pašvaldības policijā strādā 27 darbinieki; policijas jubilejā pasniegti pašvaldības apbalvojumi

Bauskas novada pašvaldības policija ik gadu 1. martā sanāk kopā, lai izvērtētu paveikto. Šis datums nav izvēlēts nejauši, pašvaldības likumsargu formējums dibināts ar Bauskas novada domes 2017.gada 28.decembra lēmumu un savu darbību uzsāka 2018.gada 1.martā, portālu informēja Bauskas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Andra Matuļenko.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Viņa atklāja, ka pirmajās darbības dienās Bauskas novada pašvaldības policijā strādāja seši inspektori. Pēc mēneša kolektīvam atklāta konkursa kārtībā tika izraudzīts un domes sēdē apstiprināts vadītājs Broņislavs Ostrovskis.

„No pirmā sastāva pašvaldības policijā darbu arvien turpina četri darbinieki. Gada laikā pēc dibināšanas kolektīvs tika nokomplektēts pilnā sastāvā, kā to paredzēja pašvaldības policijas nolikums. Strādāja  15 darbinieki,” stāsta Bauskas novada pašvaldības policijas priekšnieks B. Ostrovskis.

Pēc administratīvi teritoriālās reformas, apvienojoties novadiem, Bauskas novada pašvaldības policijai tika pievienota Rundāles pašvaldības policija divu darbinieku sastāvā, un, reorganizējot Vecumnieku novada kārtības sargu nodaļu, arī tā tika iekļauta vietvaras likumsargu sastāvā. Šobrīd Bauskas novada pašvaldības policijā strādā 27 darbinieki.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Bauskas novada domes priekšsēdētājs Aivars Okmanis (no labās) sveic Bauskas novada pašvaldības policijas priekšnieku Broņislavu Ostrovski. Foto: bauska.lv

„Šogad, svinot četru darbības gadu jubileju, vēlamies teikt, ka šajā laika periodā kopā mēs esam sasnieguši zināmu kārtības, tīrības, drošības un iedzīvotāju uzticamības līmeni Bauskas novadā. Tas ne tikai ir jānotur, bet arī jāpilnveido, lai kopīgiem spēkiem mūsu novads būtu iedzīvotājiem droša un sakārtota vide,” uzsver B.Ostrovskis. Viņš akcentē, ka jebkuru izrādīto iniciatīvu vai darba pienākumus ikdienā kolektīvs veic nevis formāli, bet ar atbildību, izpratni un profesionāli.

„Ļoti ceram arī uz Bauskas novada iedzīvotāju atbalstu mūsu darbam, pamanot un informējot par pārkāpumiem un dažādām nekārtībām novada teritorijā, jo pateicoties līdzcilvēku iesaistei un atbalstam, mums  izdodas vispusīgāk, efektīvāk, savlaicīgāk veikt savus darba pienākumus un palīdzēt,” secina B.Ostrovskis.

Bauskas novada domes priekšsēdētājs Aivars Okmanis (no labās) pateicības rakstu pasniedz Bauskas novada pašvaldības policijas inspektoram Ģirtam Jakobi. Foto: bauska.lv

Svētku dienā pašvaldības apbalvojumu „Pateicības raksts” par ieguldījumu Bauskas novada pašvaldības policijas darba pilnveidošanā domes priekšsēdētājs Aivars Okmanis pasniedza vecākajai inspektorei Irīnai Mincenbergai, vecākajai inspektorei Ingai Rikmanei, vecākajai inspektorei Diānai Vasiļjevai, vecākajai inspektorei Solvitai Žižņauskai, inspektoram Ģirtam Jakobi un inspektoram Igoram Stepančenko.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (3)

  1. Tur tak lielākā daļa civilajā, kur pašvaldības policija???? Tad jau A. Okmanis ar kārtībsargs????

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.