Ļoti daudz padomu ēdienu gatavošanā var atrast interneta portālā . Tām varat pievienot arī kādu no paša izmēģinātām receptēm. Šoreiz izmantosim ieteikumu izvārīt biešu zupu, kas mazliet atšķiras no ierastās.
Ļoti daudz padomu ēdienu gatavošanā var atrast interneta portālā . Tām varat pievienot arī kādu no paša izmēģinātām receptēm.
Šoreiz izmantosim ieteikumu izvārīt biešu zupu, kas mazliet atšķiras no ierastās.
Zupu vāra no cūkas vai jaunlopa gaļas ar kauliņu. Noputo, pievieno piparus, lauru lapu, sīpolu, ķiploka daivu, sāli. Svaigu bieti un burkānu sarīvē uz rupjas rīves un apcep uz pannas nelielā eļļas daudzumā. Pielej ūdeni, sautē apmēram pusstundu, kamēr bietes mīkstas. Pievieno mazliet tomātu mērces.
Kad gaļa jau gandrīz mīksta, zupā iegriež 1/4 sasmalcināta galviņkāposta un trīs nelielus kartupeļus. Vāra, kamēr saknes un dārzeņi mīksti. Zupai beigās pievieno sagatavotās bietes un burkānus.
Ja vēlas mazliet skābenuma, pievieno citrona vai ābolu sulu, nedaudz cukura, lai zupai ir saldenskāba garša. Pieber zaļumus un tieši pirms pasniegšanas iemaisa spiedē sasmalcinātas trīs vai četras daiviņas ķiploka. Ēdot var pievienot skābo krējumu.