Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Bauskā viesojas “Cirks uz ūdens”

Bauskā no šodienas, 20. jūnija, četras dienas būs iespējams vērot aizraujošu cirka programmu visai ģimenei “Spalsh!”. Cirka teltī blakus Bauskas autoostai varēs redzēt žonglierus, ekvilibristus, akrobātus un gaisa vingrotājus, informēja rīkotāju pārstāvis Leonīds Frolovs.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Viņš papildina, ka daudz joku skatītājiem sarūpējuši arī jautrie un smieklīgie klauni. Cirka apmeklētājus sola pārsteigt tērpu transformācijas un ziepju burbuļu šovs, tāpat ikviens varēs pieredzēt dejojošo strūklaku šovu, kas ļaus kustēties vienā ritmā ar to. Par maģijas brīžiem cirka izrādē parūpēsies iluzionists.

Foto: Publicitātes foto

Biļetes var nopirkt www.bilesuparadize.lv vai cirka kasē. Ierakstot atlaižu kodu “vasarasjautribas”, tiek piemērota 40% atlaide biļešu cenai. Izprintējot atlaižu kuponu, var saņemt piecu eiro atlaidi, iegādājoties biļeti cirka kasē.

Cirka programma “Spalsh” Bauskā būs skatāma no 20. līdz 23. jūnijam teltī Slimnīcas ielā 7B (laukumā starp Bauskas autoostu un viesnīcu “Rija Hotel”).

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (6)

  1. …jauki. Īslīces pagasta Īslīcos pašiem savi cirki. Ik pa stundai pazūd ūdens. Esot zvanīts pašvaldībai un mājas pārvaldniekam, bet arī viņiem , pašiem savi cirki…ļaudis tā arī nezina- kam vēl zvanīt!? …nākamais solis uz bauskas domi un televīziju…

  2. Komunālā zelta rasa, zemūdens zāles galiņā, laba, laba, dikti laba komunālā zāle, ko plūc algas dieniņā. Komunālie dižu, dižu resnumiņu. Trīs dieniņas saule teka, nevarēja aptecēt.

  3. …amati ir , bet zināšanu un sapratnes nav. Isliciesi pateicīgi, ka vismaz Līgo svētkos bez ūdens nebūs jāsēž…tas līdz nākamai reizej.

  4. …visiem, kuri saistīti ar ūdens un kanalizācijas nodrošināšanu priecīgus Līgo svētkus. Velejums vairāk domāt par veselību!…jo otreiz jaunas plaušas neviens neieliks. Ir svētku laiks un domājam tikai labo…

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.