Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Īslīcē nākamsestdien būs balle ar Ainaru Bumbieri

Nākamās nedēļas nogalē, 26. oktobrī, Īslīces kultūras namā tiks rīkota rudens balle. Pasākumā klātesošos izklaidēs populārās mūzikas izpildītājs Ainars Bumbieris, kurš gādās par deju soļiem atbilstošu mūziku un patīkamu atmosfēru. Neatkarīgi no tā, vai viņš dzied, joko, dejo, izklaidē vai vada pasākumus, Bumbieris vienmēr ir gatavs labsajūtā pavadīt laiku un dalīties priekā, lai kur viņš dotos.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Kad oktobra dzestrie rīti krāso koku lapas zeltainā un sārtā, ir pienācis laiks ienirt rudens maģijā un baudīt to kopā! Aicinu visus, kas mīl labu mūziku, dejas un rudens noskaņas, uz neaizmirstamu ballīti Zemgalē!

Sestdienas vakarā Īslīces kultūras nams pārtaps par vietu, kur sildīsim sirdis ar dejām un lielisku kompāniju. Iedod sev brīdi izkustēties, satikt draugus un izbaudīt rudens romantiku dejās. Tiekamies Īslīces kultūras namā — lai vakars kļūst par piedzīvojumu!” tā savā sociālā tīkla “Facebook” profilā raksta A. Bumbieris.

Balles biļešu cena ir 15 eiro un galdiņus var rezervēt, zvanot pa tālruni 26519005.

Atgādināsim, ka Bauskas Kultūras centrā 28. septembrī norisinājās senioru rudens balle, kurā muzicēja Ainars Bumbieris un tā izcēlās ar kuplu apmeklētāju skaitu, un pacilātu atmosfēru.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.