Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

FOTO: Ar iespaidīgu karsējmeiteņu šovu Bauskā atklāj basketbola sezonu

Basketbola klubs «Bauska» ar savu pirmo mājas spēli uzskatāmi parādīja, ka ar Ivara Zemīša vadītā kluba palīdzību basketbols pašlaik ir kļuvis par novada sporta karali – kvalitatīva karsējmeiteņu darbība, konkursi, skatītāju piepildīta zāle un skaists sportistu sniegums.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Vērojot notiekošo Bauskas novada Bērnu un jaunatnes sporta skolas sporta zālē, atliek tikai vēlreiz «pateikties» bijušās Bauskas novada domes deputātiem, kas grieza zāles platumu metru pa metram nost, kā rezultātā plānotās skatītāju vietas samazinājās gandrīz uz pusi un sporta zāle pašlaik ir pārpildīta – uz patiesi profesionāli labu un aizraujošu pasākumu vairāk skatītājiem nav vērts nākt – nav vairs kur apsēsties.

Latvijas Ramirent Nacionālās basketbola līgas rietumu grupas spēlē 17. oktobrī basketbola klubs «Bauska» uzņēma «Kandava/Turība» vienību, kas tobrīd bija grupas līderi. Spēli ievadīja Kitijas Upelnieces deju studijas «Lēra» dejotāju šovs. Sezonas atklāšanas spēlē tas bija iespaidīgs un noslēgumā dejotājas nodeva komandas karogu faniem, kas šoreiz aizņēma veselu sektoru skatītāju tribīnēs. Turpat blakus bija apmetušies viesi no Kandavas, kas juta līdzi savai komandai.

Ar pašu spēli tik labi neveicās. Veiksmīgi saspēli vadīja Kristers Kalniņs, kuram labākais +/- koeficients laukumā – +8, bet trauma pirmajā puslaikā liedza turpināt spēli. Baušķenieki pirmo puslaiku ar spēku un individuālo meistarību noslēdza nelielā vadībā – 32:30. Abas komandas piekopa ļoti aktīvu aizsardzību un tas bija iemesls mazrezultatīvai spēlei.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Otro puslaiku jau ar nelielu pārsvaru iesāka viesi, kas trešo ceturtdaļu noslēdza ar 53:57 savā labā. Pēdējā ceturtdaļā viesiem izdevās iegūt apmēram desmit punktu pārsvaru un baušķenieku mēģinājumus pietuvoties rezultātā pārsvītroja reāla viesu veiksme – trīspunktu metieni krita pāri baušķenieku mēģinājumiem metienus bloķēt un samazinātu starpību tā arī neizdevās – zaudējums 71:80 un viesi saglabā grupas līderpozīcijas.

Nākamā mājas spēle komandai būs jau šo ceturtdien 24. oktobrī ar spēcīgo BK «Ķekava» vienību.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (2)

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.