Vai gatavojat ogu un dārzeņu konservus ziemai? Kam dodat priekšroku – ievārījumiem, sulām, salātiem, saldējat ogas?
Līga Peisniece, strādā valsts pārvaldē
– Nē, to dara mamma, un ar to arī pietiek. Krājumu gatavošanai man pašai trūkst laika.
Aivars Dišlans, apsargs
– Konsultēju sievu,
lai viss ir atbilstošā stiprumā. Pašam vislabāk garšo mājās spiestas sulas. Veikalā no konservējumiem neko nepērku.
Diāna Freiberga-Pastare, skolotāja pirmsskolas izglītības iestādē
– Jau esmu sagatavojusi krizdoļu ievārījumu ar apelsīniem. Arī upeņu želeja un ķiršu sula jau gatava.
Valērijs Domkovs, bezdarbnieks
– Gan skābējam, gan konservējam. Darām visu. Iekonservējam gurķus un salātus, arī ievārījumi ir garšīgi.
Gražina Selecka, veļas pārzine
– Marinēju gurķus, ogas gan ziemai negatavoju, jo to nav.



