Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

No “Apvienības jaunlatvieši” uz EP kandidēs Gobzems, Grevcova un Brēmanis

6.vēlēšanu iecirknī Natālijas Draudziņas vidusskolā notiek Eiropas Parlamenta vēlēšanas.

No “Apvienības jaunlatvieši” (AJ) uz Eiropas Parlamentu (EP) kā saraksta līderi pieteikti partijas valdes loceklis Rūdolfs Brēmanis un Saeimas deputāte Glorija Grevcova, savukārt ar pēdējo numuru sarakstā startēs bijušais Saeimas deputāts Aldis Gobzems, liecina Centrālajā vēlēšanu komisijā iesniegtā informācija.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Tāpat AJ sarakstā uz EP kandidē zemnieku saimniecības “Kalnavoti” īpašnieks Jānis Dzenis, nekustamo īpašumu brokere Šarlote Šulca, AJ valdes loceklis Edgars Dārznieks, tulks Aivis Vasiļevskis, psihoterapijas speciāliste Anna Lieckalniņa, pašnodarbinātais Jānis Straumītis un mājsaimniece Olga Čerņavska.

Partijas sarakstā ir arī Krišjānis Valdemārs bez norādītas nodarbošanās, “Egm Built” valdes loceklis Edijs Gribusts, mājsaimniece Gita Plaude, Edgars Arkliņš, kurš kā darba vietu norādījis SIA “L.E.A”, mājsaimniece Dace Veingartnere, apdrošināšanas konsultants Agris Celitāns, pensionārs Andris Bērziņš un SIA “Pro Tehnika” valdes loceklis Artūrs Klēbahs.

EP vēlēšanas paredzētas jūnija sākumā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (7)

  1. Glorijai jau vaidzetu sedet pa nepatiesu datu iesniegsanu velesanu kom. vel te uzdrosinas tirinaties, un rauties pat pie Eiropas bagatigas naudas siles.))))

    12
  2. Gobzemam ar nav pilns rublis. Gloriķis mele un liekule, zverestu nodeva čangaliski, ikdiena runa krieviski, neskatoties uz to ka vinai par to ir aizradits.

    13
  3. Vai tiešām uz EP var kandidēt jebkurš pamuļķis ? Glorija ar savu gatera izglītību vispār kvalificējas deputāta kandidāta statusam ? Pirms Saeimas vēlēšanām jau apmuļķoja CVK. Vai tad sen nebija laiks viņu padzīt no deputātiem ? Bet nē – CVK kā strausi ar galvām smiltīs – izliekas, ka nekas nav bijis un atļauj viņai kandidēt uz EP. Nu kur te godīgums un paklausība Latvijas likumiem ? Es pat nezinu kādas indīgas sēnes jāsaēdas, lai balsotu par šiem “jaunlatviešiem”. Glorija ir visīstākā jaunlatvieša parodija. Plus vēl krimināli tiesāts ex-diplomāts Brēmanis. Vemt gribas no domas vien, kas grib tikt pie teikšanas šajā valstī un Eiropā. Kad šie krištopāni un šleseri vienreiz aizrīsies un rimsies ?

  4. un tas a tiem aparatiem uz sejas sānos, laikam galvenais tur, pec ka vins izskataas!?? kadas veselibas probl vinam vai kaa?? vai tiesam nav pilns rublis!!??)))

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.