Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+4° C, vējš 1.79 m/s, DA vēja virziens
BauskasDzive.lv ikona

Kabaču nūjiņas rīvmaizē. Ideāla uzkodiņa!

Vienlīdz labi garšo kā ar mīkstu sieru, tā ar alu. Garšas nianses iespējams variēt, pievienojot vai nepieliekot kādas garšvielas.

Sastāvdaļas
1 kabacis
3 ēdamkarotes olīveļļas
1 tējkarote sāls
1 tējkarote ķiploku pulvera
½ tējkarote paprikas
3 ēdamkarotes rīvmaizes

Pagatavošana
Nomizo kabaci, sagriež aptuveni 1 cm biezos salmiņos.

Olīveļļu sajauc ar sāli un garšvielām, iemarinē tajās kabačus minūtes 20-30.

Apviļā kabaču nūjiņas rīvmaizē un liek uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.

Liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 15-20 minūtēm, kamēr kabačiem izveidojas zeltaina garoziņa.

Avots: “Lifehacker”

BauskasDzive.lv ikona Komentāri

BauskasDzive.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.