Abonē e-avīzi "Bauskas Dzīve"!
Abonēt

Reklāma

Svētdienas rītā daudzviet līst; Zemgalē pārsvarā nav sniega segas

Svētdienas rītā Latvijā ir mākoņains un vējains laiks, daudzviet līst, vietām snieg slapjš sniegs, liecina meteoroloģiskā informācija.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Foto: pexels.com

Novērojumu stacijās Kurzemē un Zemgalē pārsvarā nav sniega segas, daudzviet Vidzemē un Latgalē tā ir 10-20 centimetrus bieza, Alūksnē sniega dziļums sasniedz 25 centimetrus. Novērojumu stacija Dagdā ziņo, ka sniega kārtas biezums pieaudzis no 12 līdz 31 centimetram, – visticamāk, vietā, kur automatizēti tiek mērīts sniega dziļums, izveidojusies kupena.

Gaisa temperatūra 0..+4 grādi. Augstākā temperatūra bija pusnaktī Kurzemē, Liepājā un Rucavā tā sasniedza +5,8 grādus. 29. un 30.janvāra siltuma rekords Latvijā ir attiecīgi +7 un +8 grādi.

Valsts austrumu daļā dienvidu, dienvidrietumu vējš brāzmās pūš ar ātrumu 8-13 metri sekundē, nakts sākumā bija brāzmas līdz 13-18 metriem sekundē.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Kurzemē un Zemgalē rietumu vējš brāzmās pūš ar ātrumu 13-18 metri sekundē, Kurzemes rietumkrastā līdz 22 metriem sekundē. Stiprākās brāzmas naktī bija 27 metri sekundē Liepājas ostā.

Rīgā dienvidrietumu vējš brāzmās pūš ar ātrumu līdz 15 metriem sekundē; sestdienas vakarā to spēks sasniedza 18-21 metru sekundē. Gaisa temperatūra +2..+3 grādi.

Baltijas jūrā plosās spēcīga vētra, Dānijā reģistrētas vēja brāzmas līdz 40 metriem sekundē. Visā Latvijas piekrastē – tai skaitā galvaspilsētā – paaugstinājies ūdens līmenis, vidēji metru virs normas.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
BauskasDzive.lv komanda.